Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Για την προσφυγή κατά του Γ. Παπανδρέου στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης έχετε ακούσει;

Ο Λόγιος Ερμής (ευχαριστώ θερμά για όσα μοιράζεσαι μαζί μας, αν και εγώ αφεντικό δεν έχω τον Χριστό αλλά το Δίκαιο των πλασμάτων και την Γνώση) έχει την Προσφυγή της Όλγας Γεωργίου Γεριτσίδου και της Τάνυας-Μαρίας Γεριτσίδου κατά του Γ. Παπανδρέου στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.
Κι εμείς καθόμαστε στις πλατείες και κάνουμε συζητήσεις και τους επιτρέπουμε να δημοσιεύουν εμετικές δηλώσεις (οι ανερυθρίαστοι Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος, και Ραγγούσης).
Κοιτάξτε και τα περιβόητα χρέη των κρατών (Η Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της, Η Γαλλία πάλι με 5 τρις έχει χρέος στο188% του ΑΕΠ της, Οι ΗΠΑ με 13 τρις έλλειμμα έχουν χρέος στο 94% του ΑΕΠ τους) και ουχί των εθνών στον δεύτερο σύνδεσμο παρακάτω. 
Για το αν έχουν έρθει τα στρατεύματα κατοχής (eurogendfor) για επισκεφτείτε τον τρίτο σύνδεσμο.
Όσο για την δήλωση των ανθρωπαρίων -όσοι έχουν γερά νεύρα- ας την μελετήσουν στον τέταρτο σύνδεσμο που παραθέτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: