Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Πιστεύει κανείς;

Πιστεύει κανείς ότι η Ευρώπη μπορεί να λύσει την κρίση της;

Ας κάνουμε έναν απολογισμό κάποιων από τα χτεσινά τεκταινόμενα στην Ευρωζώνη. Στην Αθήνα είχαμε μια δεύτερη μέρα μεγάλων διαδηλώσεων με έναν νεκρό αλλά και την ψήφιση του νέου προγράμματος από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο ελληνικό Κοινοβούλιο, με την εξαίρεση της Λούκας Κατσέλη. Στη Ρώμη είχαμε τη νέα αύξηση του κόστους δανεισμού της Ιταλίας κοντά στο επικίνδυνο όριο του 6%. Και στο Βερολίνο είχαμε τις δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που ανακοίνωσε επισήμως το βράδυ ότι δεν υπάρχει καμιά συμφωνία για το σχέδιο αύξησης των κονδυλίων του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που διέρρεαν από το πρωί κάνοντας λόγο για πλήρες αδιέξοδο. Απελπισία! Πιστεύει κανείς ακόμη ότι η Ευρώπη μπορεί να λύσει την κρίση της;
Η συνέχεια στην ιστοσελίδα του ΕΠΑΜ ΠΑΤΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: