Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Στις 15 του Οκτώβρη όλοι να είμαστε εκεί!!!

 Να που κάτι αρχίζει να σαλεύει... Όλοι μαζί της Γης οι ταλαιπωρημένοι, χωρίς σύνορα, θρησκείες, τάξεις, παρατάξεις και άλλες νοοτροπίες που σκοπό έχουν να μας κρατάνε χωρισμένους και ανίκανουςνα επιφέρουμε την οποιαδήποτε καλυτέρευση των συνθηκών ζωής μας.
Όλοι μαζί και όχι κομματάκι-κομματάκι, 24ωρες απεργίες, εδώ ο ένας εκεί ο άλλος και παρέκει τα ΜΑΤ και οι μπαχαλάκηδες όπου γης.
Ευχαριστώ τους ενωμένους μπλόγκερς για την ανάρτηση:
"«Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε. Ήρθε ο καιρός να μας ακούσουν»
Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου άνθρωποι σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης θα βγουν στους δρόμους των πόλεων και θα διαδηλώσουν για τα δικαιώματά τους και για «αληθινή δημοκρατία».
Από την Αμερική μέχρι την Ασία και από την Αφρική μέχρι την Ευρώπη ο κόσμος ξεσηκώνεται και οργανώνεται διαδηλώνοντας ειρηνικά.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κινήματος «ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή» οι εξουσία εξυπηρετεί τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας, αγνοώντας τη θέληση της πλειοψηφίας και το κοινωνικό και περιβαλλοντικό κόστος που αυτή καλείται να πληρώσει.
Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να τελειώσει. Ενωμένοι με μία φωνή. Θα αφήσουμε τους πολιτικούς και τις οικονομικές ελίτ που εκείνοι “υπηρετούν” να αποφασίζουν για το μέλλον μας; Δεν είμαστε αγαθά στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών που μας εκπροσωπούν.
Στις 15 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στους δρόμους για να ξεκινήσουμε την παγκόσμια αλλαγή που όλοι θέλουμε. Θα διαδηλώσουμε ειρηνικά, θα συζητήσουμε και θα οργανωθούμε μέχρι να το πετύχουμε.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: 15october.net"


Δεν υπάρχουν σχόλια: