Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Το στυλάκι της Διαμαντοπούλου...

Δεν γίνεται...
Σήμερα, έχουν ρέντα στα ατοπήματα οι διάφοροι εκπρόσωποι αυτής της παιδικής χαράς-κυβέρνησης: 
Και πάλι στο ΣΚΑΙ στην εκπομπή της κ. Τσαπανίδου:(συγχωρήστε με που έχω την τουβούλα ανοιχτή και δη στο ΣΚΑΙ ενώ κάνω άλλες δουλειές (δουλειές-δουλείες και όχι εργασίες).
Απόσπασμα από την Βουλή: μιλάει η Διαμαντοπούλου μετά τον Παφίλη: ατάκα της ημέρας: "... Σ' έναν υπουργό να λέτε εσείς ένας βουλευτής κομμένα αυτά! Αυτά να τα λέτε εκεί που σας παίρνει!" Άκου να δεις τι καλάμι έχει καβαλήσει η μαντάμ...
Ξέρετε μαντάμ, πόσοι υπουργοί έχουν περάσει και δεν τους θυμάται ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους; Ξέρετε μαντάμ, που μου κυκλοφοράτε και εμφανίζεστε με σινιέ συνολάκια και στέλνετε τα καμάρια σας σε ιδιωτικά σχολεία, πού σας έχει γραμμένη ο ελληνικός λαός; Ξέρετε μαντάμ ότι αποτελείτε έναν κόκκο άμμου του τίποτα; Για τολμήστε να εμφανιστείτε σ' ένα σχολείο, σε μια πλατεία, χωρίς σωματοφύλακες, φίλους και παρατρεχάμενους και θα απολαύσετε το γεγονός ότι τον λαό τον παίρνει να σας βγάλει το μαλλί τρίχα-τρίχα και να σας περιποιηθεί δεόντως σε σημείο που θα χρειαστείτε νοσηλεία σε νοσοκομείο και πολυετή ψυχιατρική βοήθεια για να ξεπεράσετε το σοκ και την αποθεραπεία σας από το σύνδρομο "αυτουπερεκτιμημένου υπουργίσκου" που πάσχετε!!!
θα διαπιστώσετε το γεγονός ότι τον λαό τον παίρνει να μπουκάρει στο σπίτι σας και να πάρει ότι θέλει, μιας και σταθήκατε ανίκανη να χορηγήσετε ακόμη και τα βιβλία στα παιδιά τους.... και είχατε το θράσος να μιλάτε για cd και διαδίκτυο. Έχετε υπόψη σας μαντάμ ότι βρίσκεστε στην Ελλάδα και υπάρχουν χιλιάδες σπιτικά που δεν είχαν πρώτο μέλημα να αγοράσουν υπολογιστή;
Θα διαπιστώσετε το γεγονός ότι τον λαό τον παίρνει να σας ζητήσει πίσω τους μισθούς που λαμβάνετε από το δημόσιο μιας και δεν επιτύχατε το στόχο σας ως υπουργός παιδείας; δηλαδή να αναβαθμίσετε την δωρεάν παιδεία, να καταπολεμήσετε την παραπαιδεία, να προσφέρετε μόρφωση επιπέδου στους μελλοντικούς πολίτες αυτής της χώρας;
αφήστε λοιπόν το υφάκι του καρδιναλίου γιατί είστε πολύ λίγη για να υψώνετε το ανάστημά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: