Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Επιτυχία στόχου: Ρίχνονται οι καταπιεστικοί ηγέτες και τη θέση τους παίρνουν οι αιμοσταγείς "δημοκράτες".

Θα πολεμήσω μέχρι τέλους αυτούς που στο όνομα της οποιασδήποτε τυραννίας, προχωρούν στην ανατροπή της και αποδεικνύονται χειρότεροι από τον τύραννο που ανέτρεψαν! Και μάλιστα όταν η "αυθόρμητη" εξέγερσή τους, προκειμένου να πετύχει χρειάστηκε τη βοήθεια και το βομβαρδισμό της χώρας τους, από "δημοκρατικά" καθεστώτα όπως των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Γερμανίας κ.λπ.
Από καθεστώτα που επέβαλλαν φριχτές συνθήκες ζωής αποικιοκρατίας, που επέβαλλαν απάνθρωπες δικτατορίες στους λαούς της Λατινικής Αμερικής, που θριαμβολογούν κοιτώντας τέτοιου είδους αλήστου βαρβαρότητας σκηνές κομπάζοντας : ἩΛΘΑΜΕ, ΕΙΔΑΜΕ, ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ". Λόγια ειπωμένα από τα χείλη του Υπουργού Εξωτερικών μιας "πολιτισμένης" χώρας! Των ΗΠΑ. Ενός κράτους που "απελευθερώθηκε" πρόσφατα (τι είναι 200 χρόνια μέσα στα χιλιάδες χρόνια) από τους δικούς του δυνάστες;
Ο Καντάφι, ο αρχηγός ενός κράτους που καταδυνάστευε τον λαό του, πέθανε έστω και με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο... Αυτοί οι δειλοί, που χρειάστηκαν τα βομβαρδιστικά των "εχθρών" τους (λόγω θρησκευτικών και όχι μόνο διαφορών), αυτοί οι τζάμπα μάγκες δηλαδή, που δεν είχαν τη "μαγκιά" να τον αντιμετωπίσουν σαν ένας προς έναν, ή σαν αυτόχθονας λαός προς τον δυνάστη του, τι κατάληξη θα έχουν; πόσο θα αποτιμηθεί η βαρβαρότητά τους; πώς θα τους ανταμείψουν οι κατακτητές της χώρας τους; Γιατί ποτέ τέτοιου είδους βοήθεια δεν δίνεται χωρίς να απαιτηθεί το πολλαπλάσιο αντίτιμο!
Γιατί ό,τι και να μου πασάρουν τα μέσα ενημέρωσης, δεν μπορούν να μου βγάλουν από το μυαλό το στημένο της υπόθεσης. Δεν πιστεύω ότι ο Καντάφι θα πήγαινε να χωθεί σε ένα λαγούμι χωρίς ούτε ένας από τους σωματοφύλακές του να βρίσκεται μαζί του... Χαρείτε επειδή σοδομίσατε, βασανίσατε, εκτονωθήκατε... Χαρείτε, επειδή δεν αφήσατε να περάσει από μια δίκη όπου θα ακούγονταν τα εγκλήματά του αλλά θα είχε τη δυνατότητα να μιλήσει πριν καταδικαστεί. Γιατί σίγουρα θα καταδικαζόταν αλλά θα ακούγαμε πράγματα που οι "απελευθερωτές" σας δεν θα ήθελαν ποτέ να μαθευτούν... και φαντάζομαι ότι την ίδια χαρά θα νιώθετε όταν θα σοδομούν, βασανίζουν, ξεπουλούν τη χώρα σας στα αφεντικά τους...
Όσοι μπορούν να αντέξουν τις αποτρόπαιες σκηνές :
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=154257#cmnt_165929

Δεν υπάρχουν σχόλια: