Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Στη Βουλή ψηφίζουν οι παράνομοι ενοικιαστές της για την τύχη του ιδιοκτήτη της...

Ε, λοιπόν, είναι απλό: Αυτές οι μονάδες μειοψηφίας που βρίσκονται στην Βουλή είναι οι τζαμπατζήδες ένοικοι ενός κτιρίου που ιδιοκτήτης του είναι ο Λαός αυτού του τόπου. Παρ' ότι ο ιδιοκτήτης του ζητάει να φύγουν από το χώρο που του ανήκει, γιατί δεν τήρησαν κανέναν από τους όρους του μισθωτηρίου, εκείνοι στρογγυλοκάθονται και συζητάνε ανέμελα ενώ ο ιδιοκτήτης του τους χτυπάει την πόρτα...
Ο ιδιοκτήτης (λαός) βλέπει και ακούει αυτή τη ληστοπαρέα να γκρεμίζει και να διαλύει το βιός του. Να βάζει από την πίσω πόρτα και να ξεπουλάει ότι αυτός με χίλιους κόπους, με αίμα, με εξορίες, με ιδρώτα κατάφερε να μαζέψει για το σπιτικό του. Αντί να αρπάξει ένα πολυβόλο και να διεκδικήσει την περιουσία του έχει αποφασίσει να τηρήσει τη νομιμότητα και απλά χτυπάει την πόρτα και τους φωνάζει να βγουν!
Ότι κι αν αποφασίζει, ότι κι αν κάνει αυτός ο ενοικιαστής, έχει ισχύ μόνο για το τομάρι του! 
Δεν δεσμεύει τον ιδιοκτήτη! Κι επιπλέον, αυτός ο ενοικιαστής θα πληρώσει για τις ζημιές που έκανε στην Ελλάδα! Γιατί αυτό είναι το δίκαιο και το νόμιμο!

Κάποιος συνάνθρωπός μας πέθανε χτες κάτω από την ένταση και τα χημικά των ενοικιαστών! 
Κάποιοι συνάνθρωποί μας πεθαίνουν αυτοκτονώντας, εγκλωβισμένοι και νιώθοντας μόνοι και ανυπεράσπιστοι στην λαίλαπα που τους χτυπά! 
Κάποιοι συνάνθρωποί μας παραδίδουν τα παιδιά τους στα χωριά ΣΟΣ γιατί δεν έχουν τα ελάχιστα απαιτούμενα για να τους θρέψουν...
Και ξέρετε γιατί; Γιατί χάσαμε την ενότητά μας! Κοιτάμε να διαφυλάξουμε τα όσα ελάχιστα διαθέτουμε τη στιγμή που ο διπλανός μας, ο άνεργος, ο μικρομαγαζάτορας της απέναντι πολυκατοικίας, της άλλης γειτονιάς, δεν μπορεί να ταίσει την οικογένειά του, δεν μπορεί να πληρώσει το νοίκι, τη δόση για το δάνειο, το ψωμί της μέρας....
Και αυτό που δεν κατανοούμε είναι πως εμείς δεν είμαστε στο απυρόβλητο, η επόμενη μέρα θα βρει εμάς σ' αυτή τη θέση.
Συνειδητοποιήστε το: Γι' αυτούς τους ριψάσπιδες, τις μαριονέτες που τους κινούν τα νήματα αυτοί που τους έχουν εγκλωβίσει χάρη στα όσα βρίσκονται στην αθέατη πλευρά του βίου τους, δεν έχουν μέτρο και όριο...
Γι' αυτούς δεν έχουμε περισσότερη αξία από έναν κόκκο άμμου!
Δεν παίξανε καν στα ζάρια την υπόσταση αυτής της χώρας, την παράδωσαν αμαχητί, αλογητί, στα συμφέροντα και θα νοιαστούν για την επιβίωση των παιδιών μας και τη δική μας;
Σταματήστε να παίζετε το παιχνίδι τους, το λέω και το γράφω χρόνια τώρα, σταματήστε να επιτίθεστε ο ένας στον άλλον (οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα εναντίον των δημοσίων, οι αγρότες εναντίον των κατοικούντων στα αστικά κέντρα, οι ΝΔ εναντίον των ψηφισάντων το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ, το ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ.), το διαίρει και βασίλευε ήταν η πιο πετυχημένη τακτική από γενέσεως κόσμου για τους φαταούλες αυτής της Πλάσης!

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος: Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε, φίλοι και συνοδοιπόροι έξω και πέρα από τα κλουβάκια που μπήκαμε. Οφείλουμε να ξεπεράσουμε το σύνδρομο του να ακολουθούμε κάποιον αρχηγό.
 Ας προχωρήσουμε! Είμαστε ο κυρίαρχος λαός, δεν είμαστε ξερόλες, αλλά δεν είμαστε και φωτοτυπικά μηχανήματα να ανατυπώνουμε τα τσιτάτα του οποιουδήποτε χωρίς να τα φιλτράρουμε στο μυαλουδάκι μας! Ας ξεχάσουμε τις έτοιμες τροφές, σκεπτόμενα όντα είμαστε... ας ψάχνουμε, ας ακούμε, ας ρωτάμε, ας μαθαίνουμε, ας αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο... στο χώρο δουλειά μας, στη γειτονιά μας, στο δήμο μας... Και το αντιστέκομαι σημαίνει ορθώνω το ανάστημά μου σε οτιδήποτε δεν συνάδει με το Σύνταγμα αυτού του τόπου και τη θέληση αυτού του λαού. Οι νόμοι που δεν εκπορεύονται με βάση το Σύνταγμα είναι μη νόμιμοι και ο λαός υποχρεούται να μην τους εφαρμόσει!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!
Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
ΓΙΑΤΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!

1 σχόλιο:

chris είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ..!!ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!!!