Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
19 ΚΑΙ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Από σήμερα όλοι στους δρόμους! Συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που σκοπό έχουν την επανάκτηση της αξιοπρέπειάς μας και της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
Κανείς να μην μείνει αμέτοχος στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας!
Στους δρόμους για να προασπίσουμε τα δικαιώματα αυτού του τόπου και των παιδιών μας!

Μέχρι να πέσει οποιαδήποτε κυβέρνηση υποταγμένη στις εντολές ξένων κέντρων που αψηφά τη βούληση και τη θέληση του λαού μας για ελευθερία, κοινωνική δικαιοσύνη εθνική ανεξαρτησία και εθνική κυριαρχία!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: