Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Τα μάθατε τα νέα;

Αυτή κι αν είναι άποψη!
Το αμίμητο συμπέρασμα του Κωνσταντάτου στις ειδήσεις στο Άλτερ υπό το αυστηρό βλέμμα του κυρίου Χατζηνικολάου : Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα δεν απεργούν γιατί κάνουν υπομονή σε αντίθεση με τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα!
Το ακούτε εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα; Έτσι μεταφράζεται η αδυναμία σας να απεργήσετε λόγω του φόβου ότι την επόμενη μέρα θα προστεθείτε στις λίστες των ανέργων!
Η δε κυρία Μακρή, που παριστάνει την έγκριτη και πολύπειρη δημοσιογράφο ας κουλάρει λίγο! Αυξάνει το πλήθος στους δρόμους και τις πλατείες, ας προσέχει μην την πετύχει κανείς και εν βρασμώ ψυχής και πείνας την κάνει να καταλάβει τι σημαίνει δημοσιογραφία και τι εγκάθετη ξεπουλημένων πολιτικών και μη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: