Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Τσαπανίδου με Λοβέρδο Σπυρόπουλο...

Το γέλιο της αρκούδας!
Να μιλάει ο Σπυρόπουλος για τα λάθη του παρελθόντος στα ταμεία και για το ότι αυτοί που ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ τις εισφορές τους πρέπει να σκεφτούνε και τις επόμενες γενιές που πρέπει να λαμβάνουν σύνταξη!
Άκουσον-άκουσον! Πρώην συνδικαλιστής και ένας από τους ἁντάρτες" κάποτε του ΠΑΣΟΚ ζητάει από αυτούς που πληρώνανε μια ζωή και δούλευαν να μην παίρνουν αυτά που τους αναλογούν για να εχουν να λαμβάνουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους αντί άμεσα να ζητηθεί να κινηθούν οι διαδικασίες της Πλερωμής των λανθασμένων (και όχι μόνο) λαθών όλων των διοικήσεων που πέρασαν από αυτό το πολυπαθές Ίδρυμα (ΙΚΑ).
Κάτι τέτοια λένε πρώην συνδικαλιστές και η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στα προσκλητήριά της μαζεύει μόλις 7.000 κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: