Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ!

Ο Λαός γιόρτασε την επέτειο του "ΟΧΙ" όπως έπρεπε! Τίμησαν την σημαία, τα ματωμένα χώματα του τόπου μας, χειροκρότησαν, παρέλασαν και απομάκρυναν από τις ιερές πορείες μνήμης όσους με τις πράξεις ή την απραξία τους, με τις υπογραφές τους ή την ανοχή τους, πρόδωσαν την πατρίδα και την παράδωσαν αμαχητί σ' αυτούς που θεωρούν ότι μπορούν να γίνουν οι κατακτητές της επειδή η "μειοψηφία" τους έχει προσκυνήσει και τους έχει δώσει Γη και Ύδωρ!
Και για τα παπαγαλάκια: Δεν ήταν διαμαρτυρία, δεν ήταν απεργία, δεν ήταν διαδήλωση, δεν ήταν συγκέντρωση! ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠ' ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!
 
Και ξέρετε πού βρίσκεται το πρόβλημα όλων αυτών που καταδικάζουν τις αυθόρμητη αντίδραση του λαού; Στο ότι ο κόσμος δεν χτυπήθηκε με καρκινονογόνα χημικά και γκλομπ, δεν υπήρξαν μπαχαλάκηδες για να διαλυθεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα προσπαθώντας να μην πεθάνουν από ασφυξία! 
Γιατί αυτό μας είπαν με λίγα λόγια: μπορείτε να κατεβαίνετε σε διαμαρτυρίες για να σας χτυπάνε από τη μία οι μπαχαλάκηδες κι απ' την άλλη τα ΜΑΤ, αλλά δεν μπορείτε να απαιτείτε το σεβασμό στα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου! Πρέπει να προασπίζετε τα δικαιώματα αυτού του τόπου εκεί που θα σας λιανίζουμε!
Κύριοι, κυρίες, δεσποινίδες και ομοφυλόφιλοι, σας εξηγούμε τι σημαίνει αυτή η παρέλαση του λαού: 
Όπως ΤΟ 1940 είπαμε ΟΧΙ στο φασισμό το λέμε και τώρα! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ!
Κι επειδή οι παρελάσεις είναι απόδοση τιμής στους νεκρούς μας δεν επιτρέπεται να βρίσκονται ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ όσοι την ξεφτιλίζουν με δηλώσεις, κουνήματα δαχτύλων, εκβιαστικά διλήμματα και λοιδωρίες! Το θέμα δεν είναι πια οικονομικό! Είναι η απαίτηση της απόδοσης Δικαίου!

Όσοι ετοιμάζονται να έρθουν είτε τροϊκανοί (τριτοκλασάτοι υπαλληλίσκοι και αποτυχημένοι οικονομολόγοι) κι όσοι είναι ήδη εδώ είτε είναι Γερμανοί, είτε Γάλλοι, είτε Ούννοι είτε Αμερικανοί (γιατί μη γελιέστε, το παιχνίδι και η προδοσία δεν είναι τόσο απλή όσο νομίζουμε γι' αυτό και προσπαθούν εσαεί να βάζουν τους λαούς να διαιρούνται και να μάχονται μεταξύ τους όπως π.χ. δημόσιοι υπάλληλοι: αυτοί φταίνε καλά να πάθουν, αγρότες:αυτοί φταίνε καλά να πάθουν, κακιά Γερμανία : καλά θα πάθουν όταν οι πολίτες της, οσονούπω, θα βρεθούν στην ίδια κατάσταση) θα πρέπει να μαζέψουν τις δόσεις των απεχθών χρεών από όσους τα πήρανε: Δηλαδή την τάξη που έστειλε τις "οικονομίες" της στα ασφαλή θησαυροφυλάκια του εξωτερικού, που τις καταχώνιασε σε off shore εταιρείες, σ' όσους απέκτησαν περιουσίες που δεν δικαιολογούνται από τα φανερά εισοδήματά τους κι ότι περισσέψει ας το μοιράσουν στο λαό... γιατί μπορεί να είναι βέβαιοι ότι θα περισσέψουν!
Σε διαφορετική περίπτωση... ας θυμηθούν (πώς ανέφερε στο βιβλίο της η τέως σύζυγος του πρωθυπουργίσκου ότι βλέπει εμάς τον ελληνικό λαό; Σαν ουρακοτάγκους, νομίζω)
ότι εμείς οι Έλληνες ουρακοτάγκοι έχουμε μάθει να επιβιώνουμε, δεν είμαστε golden boys, τα κρουασάν τα τρώγαμε αλλά ξετρελλαινόμαστε για την καρυδόπιττα (έχουμε μπόλικα καρύδια!), ήπιαμε το ουισκάκι τους αλλά το ρίχνουμε έξω πίνοντας το κρασάκι μας και δεν ψάχνουμε την χρονολογία εμφιάλωσης... για να ευφρανθεί η καρδία μας!
Η δημοκρατία (για να μαθαίνουν οι διάφοροι πολιτευτές όπως π.χ. κ. Βόζενμπεγκ, κ. Γιαννακά, κ. Άδωνις) είναι αυτή: Ο λαός τιμά το ΟΧΙ που είπε και σφράγισε με το αίμα των παιδιών του, με το φόρτωμα των πυρομαχικών στις πλάτες των μανάδων του και απομάκρυνε όσους σαν διάνοι στέκονται πάνω σε ψηλές εξέδρες καθώς έχουν μηδαμινό ανάστημα και με την ψήφο τους κηλιδώνουν το δημοκρατικό πολίτευμα, την Ελλάδα και θάβουν τα παιδιά μας, τα παιδιά των παιδιών μας, το μέλλον του τόπου μας....
Είναι η μειοψηφία κι ο λαός είμαστε θάλασσα... κι η θάλασσα είναι να μη μαυρίσει, να μην ανταριάσει... Μια θάλασσα, που χάρη στις προσπάθειες των κομματαρχών και αυτών που έχουν την ψευδαίσθηση ότι ηγούνται του πολιτικού συστήματος αυτής της χώρας (αυτοί που σας ακολουθούν είναι μόνο οι παρατρεχάμενοί σας, δεν το έχετε πάρει χαμπάρι;) κατάφερε να μας ενώσει! 
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν απογοητευόταν όταν ο πρωθυπουργός μας λοιδωρούσε στο εξωτερικό λέγοντας πως είμαστε τεμπέληδες και λαμόγια;
Αναρωτήθηκε πόσο απογοητευτήκαμε εμείς οι πολίτες από την σιωπή αυτών που έχουν ορισθεί φύλακες του έθνους μας;
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Υ.Γ. Η παρούσα ανάρτηση συντάχθηκε και δημοσιεύεται τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος : 1 παρ. 3 Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού...
19 παρ 1 καστος έχει το δικαίωμα ελευθερίας του λόγου και της καθ' οιονδήποτε τρόπον εκφράσεως.
19 παρ 2. Το δικαίωμα τούτου περιλαμβάνει την ελευθερίαν της γνώμης, της λήψεως και και μεταδόσεων πληροφοριών και ιδεών άνευ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ οιασδήποτε ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ και ανεξαρτήτως συνόρων.
22 παρ.1 Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών για την ηθική και υλική εξύψωσή τους!
 25 παρ.4 Το Κράτος αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης.
52 Η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης (...) τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση.
120 παρ.2 Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό (!)...αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων
120 παρ.4 Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
59 παρ. 1 "Οι βουλευτές (...) δίνουν (...) τον ακόλουθο Όρκο: “Ορκίζομαι (...) να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: