Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η πλειοψηφία του λαού στην επέτειο του ΟΧΙ απέστρεψε το βλέμμα από τους προσωρινούς ενοικιαστές των θώκων διακυβέρνησης του τόπου!

Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού παρήλασε εχθές, στην ιστορική επέτειο του πρόσφατα ειπωμένου ΟΧΙ του (1940).  Απέστρεψε το βλέμμα από όσους θρασύτατα στήθηκαν στις επίσημες εξέδρες και απαίτησαν να πραγματοποιηθεί η απόδοση τιμών σε αυτούς. Ο ελληνικός λαός κοινοποίησε στις χθεσινές παρελάσεις, ευθαρσώς και δημοσίως, δημοκρατικά και χωρίς να πληρώσει δικαστικούς κλητήρες, την ετυμηγορία του για τις πράξεις σας και την οριστική και αμετάκλητη απόφασή του:  
Δεν σας θεωρεί πλέον εκπροσώπους της χώρας! Οι πράξεις και ο κομπασμός σας δεν συνάδουν με τα καθήκοντά που σας ανέθεσαν!
Σε μια ευνομούμενη πολιτεία η απόδοση τιμών από τα νιάτα, τους επιζώντες αγωνιστές στα μέτωπα και όλους όσους είθισται να παρελαύνουν γίνεται προς αυτούς που αναγνωρίζονται ως εκπρόσωποί του (που στέκονται ή κάθονται σ' αυτήν την εξέδρα), ως συνεχιστές της προσπάθειας να διατηρεί αυτός ο τόπος την εθνική κυριαρχία του, την ανεξαρτησία του, την προάσπιση της αξιοπρέπειας του, των δημοκρατικών διαδικασιών του, την, εν γένει, προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!
Προφανώς, όταν ο λαός αντιλήφθηκε πως φροντίζατε να εκμηδενίζετε αυτήν την Ύψιστη Πράξη Κοινοποίησης της Βούλησής του (μη στροφής της κεφαλής προς εσάς αλλά και της στροφής της προς την αντίθετη πλευρά) κύριοι και κυρίες εκπρόσωποι του εγκληματικού και δοσίλογου κατεστημένου, παραμένοντας στην εξέδρα ανερυθρίαστοι και ηγεμονικοί, τότε, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πιο δραστικούς τρόπους κοινοποίησης της Απόφασής του μπας και η κραυγή "Προδότες!" διαπεράσει την " παχύδερμη πανοπλία" που φοράτε!
Είστε τόσο μικρόνοοι που δεν αντιληφθήκατε, ότι ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή, ο λαός σας έδωσε την ευκαιρία να αρθείτε στην κρισιμότητα της κατάστασης. ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Δυστυχώς, δεν την αρπάξατε προκειμένου να διασωθείτε, να μην είστε απέναντί του, μαζί με τους εχθρούς του, αλλά να συνταχθείτε στο πλάι του! Δυστυχώς!!! Γιατί η θλίψη όλων μας είναι πολύ βαριά επειδή δεν καταφέρατε να συμπεριφερθείτε όπως αρμόζει σε Έλληνες!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ κάνοντας για πολλοστή φορά το λάθος να πιστεύετε ότι αυτός ο λαός είναι λίγος, άνευ λόγου και σημασίας, αμόρφωτος και ευκολόπιστος (αφού τόσα χρόνια αυτό φροντίζετε να γίνει). Κάνατε το λάθος να ποντάρετε στη πλευρά που θα χάσει, τζογαδόροι της δεκάρας! 
Γιατί αυτός ο λαός έχει μάθει να σπάει τα στημένα παιχνίδια, να γελοιοποιεί τις στάνταρ προβλέψεις επί χάρτου, αυτός ο λαός ξέρει τι σημαίνει φωτιά και τσεκούρι, ξέρει να προτάσσει τα στήθη και να ορμά στη μάχη χωρίς να  νοιάζεται αν θα χαθεί ο ίδιος! Γιατί ξέρει πως όποιος σωστά συλλογάται γνωρίζει ότι η ύπαρξή του είναι ένας κόκκος άμμου στην απεραντοσύνη του σύμπαντος, του παρελθόντος, του παρόντος, του μέλλοντος! 
Αυτός ο λαός όταν αποφασίζει, θυμίζει θεριό ανήμερο! Σηκώνεται, τεντώνεται κι η Γης ανταριάζει! Τρέμει στο κάθε βήμα του, καθώς αρχίζει να περπατά!
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ πως σημασία δεν έχουν τα νούμερα, οι προβλέψεις και τα δεδομένα! 
Αυτός ο λαός γνωρίζει ότι σημασία έχει πως είμαστε όλοι εδώ "ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ", πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΤΩΝ ΞΕΡΟΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΩΝ "ΣΥΜΜΑΧΩΝ"!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ! 
ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ!
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ!
ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΤΕ, ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ! ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ! ΑΠ' ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΟΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Ενημερωτικά δε σε όσους το έχουν λησμονήσει καθισμένοι μέσα στα αλεξίσφαιρα σπιτάκια και αυτοκίνητά τους: Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, οι πολίτες έχουν την υποχρέωση να αποκαθιστούν την ευνομία κι όχι τα ΜΑΤ! Τα ΜΑΤ, που όταν συνειδητοποιήσουν ότι είναι κομμάτι του λαού που προσπαθεί να φέρει καλύτερες μέρες στον τόπο, αξιοπρεπούς ζωής, θα στρέψουν τις ασπίδες τους προς εσάς
Σε μια ευνομούμενη πολιτεία που οι αντιπρόσωποι του λαού αποδεικνύονται ανίκανοι, μικροί, προσκυνημένοι, οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράσουν κόσμια την απόφασή τους να τους απομακρύνουν από τους θώκους τους για να επανέλθει η ευνομία στον τόπο! 
Κι όταν οι Πολίτες αντιλαμβάνονται πως οι εκπρόσωποί τους δεν είναι μόνο ανίκανοι, μικροί και προσκυνημένοι αλλά και αποφασισμένοι να νέμονται όσο τους βολεύει τα αγαθά του τόπου και να τα ξεπουλάνε, ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ! Είναι υποχρεωμένοι να συμπυκνώνουν σε μία λέξη την ετυμηγορία τους και να την επαναλαμβάνουν αφού οι κρατούντες παρανόμως τα ηνία αρνούνται να υπακούσουν στη λαϊκή βούληση!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να χρησιμοποιήσουν λιτή και μεστή λεκτική έκφραση, ακολουθώντας τα παραδείγματα των προγόνων τους! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, Ή ΤΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ, δηλώνανε περίτρανα οι πρόγονοί τους! Δεν διάβαζαν από ένα χαρτί χαμογελαστοί ανακοίνωση "επαίσχυντης νίκης": ότι οι κατακτητές έκαναν δεκτό το αίτημά των ηγετίσκων του τόπου να στείλουν τη μόνιμη ληστοπαρέα τους στην Ελλάδα μας (ο λογαριασμός της ληστοπαρέας προφανώς θα πληρώνεται από τα πενιχρά έσοδα του κράτους) για να διοικούν και να καταδυναστεύουν τον τόπο χωρίς την παρουσία των μαριονετίσκων τους!!!
Έπεται συνέχεια...
Και για να μην ξεχνιόμαστε
Υ.Γ. Η παρούσα ανάρτηση συντάχθηκε και δημοσιεύεται τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος : 1 παρ. 3 Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού...
19 παρ 1 καστος έχει το δικαίωμα ελευθερίας του λόγου και της καθ' οιονδήποτε τρόπον εκφράσεως.
19 παρ 2. Το δικαίωμα τούτου περιλαμβάνει την ελευθερίαν της γνώμης, της λήψεως και και μεταδόσεων πληροφοριών και ιδεών άνευ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ οιασδήποτε ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ και ανεξαρτήτως συνόρων.
22 παρ.1 Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών για την ηθική και υλική εξύψωσή τους!
 25 παρ.4 Το Κράτος αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης.
52 Η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης (...) τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση.
120 παρ.2 Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό (!)...αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων
120 παρ.4 Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
59 παρ. 1 "Οι βουλευτές (...) δίνουν (...) τον ακόλουθο Όρκο: “Ορκίζομαι (...) να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: