Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είπαν...

Είπαν πολλά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αφού με οδύνη ψυχής ψήφισαν κι έτσι έφτιαξαν την ταφόπλακα αυτού του τόπου. Επειδή όμως τους πέφτει βαριά, ζητάνε κι από τα υπόλοιπα κοράκια να βάλουν ένα χεράκι και μια πλάτη αντί να κάθονται παρέκει και να τρίβουν τα χέρια τους περιμένοντας τις εντολές που πιθανόν ετοιμάζονται στα γραφεία των αφεντάδων τους,
Κι επειδή είναι Σάββατο, έχει ήλιο και μια μέρα που να την βλέπουν η Μέρκελ, ο Ράινχαρτ και ο Σόιμπλε και να σκυλιάζουν απ' τη φούρκα τους -γιατί εδώ είναι Ελλάδα, Βαλκάνια, Μεσόγειος - αποφάσισα να γελάσω και σήμερα. Οπότε η επεξήγηση αυτών των γελοίων, τάχα, σκέψεων και προτάσεων των βολευτάκων από εμένα την μικρόνοη είναι :  "Ἑίναι μεγάλη η προδοσία, Γιώργο... Βάλε και τους υπόλοιπα κόμματα στην φανερά πλευρά να τους φτύνουν και να τους γιαουρτώνουν και αυτούς... Θα έχουμε αύξηση της κατανάλωσης οπότε θα κινηθεί η αγορά...".
Σαν δε ντρέπεστε ανθρωπάρια! Όχι ανθρωπάκια, αυτά ακόμα και κατά την απόδοση του Ράιχ, είναι σκάλες παραπάνω από εσάς...

Όσο για τον οικοδόμο που πήρε τον δρόμο τον μεγάλο εκτός από τα συλλυπητήριά μου προς την οικογένεια, δεν σκοπεύω να γράψω τίποτε άλλο... έχουν φροντίσει τόσοι και τόσοι... Κι άλλοι τόσοι... αρκετοί καπηλεύονται το γεγονός του χαμού του την ώρα που είχαν κατέβει στους δρόμους χιλιάδες Ελλήνων δίπλα του, πίσω του, μπροστά του, απέναντί του, στον πιο κει δρόμο.... κι όλοι αυτοί είχαν το ίδιο αίτημα: Όλοι ενωμένοι για να γλυτώσουμε την πατρίδα μας από τους νέους εισβολείς της και τα τσιράκια τους. Όλοι αυτοί θα σε τιμάνε, αγωνιστή Δημήτρη, άσχετα από το σε ποιον χώρο ανήκε είτε κομματικό, είτε συνδικαλιστικό, είτε πολιτιστικό. Για όλους αυτούς θα είσαι ο Δημήτρης που κατέβηκες και συ στους δρόμους απαιτώντας μια καλύτερη μέρα γι' αυτόν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: