Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Καθολική Αντίσταση των Ελλήνων! Χρήση των άρθρων του Συντάγματος!


Αντίσταση με κάθε τρόπο! Άρνηση συνεργασίας και παράδοσης της εργασίας σου και του χώρου εργασίας σου στους δοσίλογους και τους ριψάσπιδες, στους καταχτητές και τα τριτοκλασάτα στελέχη τους με τα κοστούμια που εισβάλλουν στα υπουργεία και τις υπηρεσίες του Κράτους..
Είμαστε οι πολλοί, συνειδητοποιήστε το! Είμαστε ο λαός! Δεν μπορούν να επιβληθούν τα οποιαδήποτε μέτρα που ψηφίζονται από οποιαδήποτε ΒΟΥΛΗ αφού δεν εκπροσωπούν τη ΒΟΥΛΗση του λαού.
Όλοι μας οφείλουμε πρώτιστα να τηρούμε το Σύνταγμα: Ποτέ δεν είναι αργά, να μάθουμε τα άρθρα που μας δίνουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να αντισταθούμε!

Άρθρο 120 παρ.2 Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό (!)...αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων
Άρθρο 120 παρ.4 Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Άρθρο 1 παρ. 3 Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού...
Άρθρο 4 παρ. 5 Οι (...) πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Άρθρο 5 παρ.1 μη αναθεωρητέο: Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική (...) ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων...
Άρθρο 21 παρ.1 Η οικογένεια (...) καθώς και ο γάμος (...) τελούν υπό την προστασία του Κράτους
Άρθρο 21 παρ.4 Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους
Άρθρο 22 παρ.1 Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών για την ηθική και υλική εξύψωσή τους!
Άρθρο 25 παρ.1 ...η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου τελεί υπό την εγγύηση του Κράτους
Άρθρο 28 παρ.2 Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον (...) μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή την συνθήκη (...) απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.
Δηλαδή με 180 βουλευτές. Ο νόμος 3845 του 2010 ψηφίστηκε μόνο με την κυβερνητική πλειοψηφία.
Άρθρο 52 Η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης (...) τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση
Άρθρο 59 παρ. 1 Οι βουλευτές (...) δίνουν (...) τον ακόλουθο Όρκο: “Ορκίζομαι (...) να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου"

Άρθρο 100 παρ.5 Όταν τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου κρίνει διάταξη τυπικού νόμου αντισυνταγματική παραπέμπει υποχρεωτικά το ζήτημα στην οικεία ολομέλεια...
Άρθρο 106 παρ.2 Η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται να αναπτύσσεται σε βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή προς βλάβη της εθνικής οικονομίας

Και οι δημόσιοι υπάλληλοι οφείλουν να τηρήσουν τον όρκο τους:
Άρθρο 19 Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων
οι Έλληνες:
"Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους (=που συμφωνούν με τα άρθρα του Συντάγματος) και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντά μου".
Οι αλλοδαποί:
"Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην Ελλάδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω τιμίως και ευσυνειδήτως τα καθήκοντά μου". 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΣΩΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΠΟΚΟΚΟΜΙΣΑΝ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. ΟΙ ΔΝΤΑΔΕΣ Κ.ΛΠ, ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΥΠΕΓΡΑΨΑΝ Ή ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΜΙΩΣΑΝ, ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΣΟΔΑ.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ Ή ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ!
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ, κ.λπ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΟΥΣ
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ και ΛΟΙΠΕΣ ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ, ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΧΩΡΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ (ΓΗ, ΠΟΡΟΥΣ έστω και κόκκο άμμου, ή ρανίδα των υδάτων της) ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ, ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Ή ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ, ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ,ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ και ΤΟΥ ΛΑΟΥ του!


Τα άρθρα τα πήρα από το tvxs και σας προτείνω να το επισκεφθείτε για να καταλάβετε πώς όσοι ψήφισαν και προσπαθούν να εφαρμόσουν τα όσα ψηφίζουν έχουν λειτουργήσει αντισυνταγματικά και άρα δεν νομιμοποιούνται http://tvxs.gr/news/user-post/ta-14-arthra-toy-syntagmatos-poy-katapata-i-kybernisi
Τις θερμές μου ευχαριστίες και συγχαρητήρια για αυτή τους την ανάρτηση συνολικά και ως προς το σημείο που νομίζω πως θα πρέπει να το υιοθετήσουμε σε κάθε μας αντίρρηση και σε οποιαδήποτε ανάρτηση:
"Υ.Γ. Με την σύνταξη και δημοσίευση του άρθρου αυτού, τηρείται το Άρθρο 25, παρ.4 σύμφωνα με το οποίο το Κράτος αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης, και το Άρθρο 120 παρ.4, όπου αναφέρει ότι η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: