Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Οι μετοχές της Τράπεζας της Ἁνατολής και η σιωπή...

Εψές αργά το βράδυ η "Ζούγκλα" είχε πάλι το θέμα με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής.
Άσχετα με το αν εκτιμώ ή όχι τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, τα στοιχεία που αφορούν στις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής δεν ακούγονται αλλού... Στην Βουλή, πάλι άκρα του τάφου η σιωπή.... χτες ακούστηκε πως μετοχή είχε σφραγιστεί από το Χρηματιστήριο (είχε γίνει αποδεκτή) το 1951, ότι η μετοχή είχε περιέλθει στα χέρια του συγκεκριμένου επιχειρηματία από πολιτικό πρόσωπο... και ότι το θέμα των μετοχών είχε θαφτεί και από τον δικτάτορα Μεταξά....
Παρακολουθείτε το θέμα, δεν είναι φούσκα, όπως διατείνονται πολλοί που αρκούνται στις ειδήσεις των ξεπουλημένων ΜΜΕ....
Ellas Never Die (E.N.D) Μη Κερδοσκοπική Εταιρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: