Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Κόρινθος Άνοιγμα των διοδίων

Ε, λοιπόν, υπάρχει πρόβλημα...
Ένα πρόβλημα που ο λαός θα αποφασίσει πώς θα το διαχειριστεί....
Το πρόβλημα αυτό δεν είναι το μείζον, αντίθετα είναι μια σταγόνα που δείχνει ότι ο λαός οφείλει να ενημερώσει με τη στάση του πως οι καιροί των διαφορετικών συγκεντρώσεων έχει παρέλθει.
Απόλυτα δημοκρατική διαδικασία θα μου πείτε, να αποφασίζει ο καθένας τι θα κάνει...
Έτσι και σήμερα το ΠΑΜΕ παρατάχτηκε στην κεντρική πλατεία, οι υπόλοιποι έξω από τη Νομαρχία. Είχε ποικιλία η διαφορετική πορεία που ακολουθήθηκε... Ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον το ότι διασταυρώθήκαμε σε δρόμους και το περιπολικό ανάμεσά μας θεωρώντας ότι θα χρειαζόμαστε τη δική τους διευθέτηση.
Αρκετές ομιλίες στην πλατεία αφορούσαν τις πουλημένες ηγεσίες των συνδικάτων, της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ.
Και η πλειοψηφία του κόσμου στις καφετέριες να πίνει το καφεδάκι του και να χαζεύει...
Κάποιοι από αυτούς που έχουμε αποφασίσει να μην στεκόμαστε κάτω από οποιαδήποτε σημαία του οποιουδήποτε πήγαμε στα διόδια και τα ανοίξαμε για 2 ώρες. Στείλαμε το μήνυμά μας υψώνοντας τα πανώ μας και ετοιμαζόμαστε για άλλες μάχες...
Γιατί για κάποιον σαν εμένα δεν είναι αρκετή η ταξική πάλη, γιατί παλεύω για ένα κράτος δικαίου, για την υπόσταση και την κυριαρχία της ίδιας μου της χώρας!
Κι επειδή στο Σύνταγμα, στην Πάτρα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ο περισσότερος λαός δεν αρκέστηκε να θεωρήσει την ηλιόλουστη ημέρα σαν ευκαιρία να πιει το καφεδάκι του απεργώντας, ετοιμάζομαι μαζί με άλλους να ροβολήσουμε στο Σύνταγμα... Η Κόρινθος ας πίνει το καφεδάκι της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: