Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Βιβλία!!!

Χαρμόσυνα νέα (Εφάκι ευχαριστώ που μου το μετέφερες):
Το Παζάρι Βιβλίου θα ξεκινήσει την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Η πιο οργανωμένη εκποίηση βιβλίου. Θα διαρκέσει έως τις 9 Φεβρουαρίου. Οι τιμές ξεκινούν από 0,50€. Θα εκτίθενται 500.000 βιβλία σ' έναν χώρο 1.000 τ.μ.
Όσοι λάτρεις προσέλθετε!!!

1 σχόλιο:

Άθεος είπε...

Χίλια φιλιά σου δίνω.
Μέχρι πριν από δέκα μέρες το είχα συνέχεια στο μυαλό μου και τελευταία το ξέχασα εντελώς!
Ευχαριστώ που μου το θύμισες!
Όχι ότι βρίσκω πάντα αυτό που θέλω, τελευταία δεν έχει τίποτα, αλλά μερικές φορές ανέλπιστα βρίσκεις πολύ καλά πράγματα.
Και πάλι σε ευχαριστώ!