Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Λόγω των αποφάσεων...

Ε, βγήκε και η απόφαση της δικαστικής αρχής για το Βατοπέδι και ήρθε και έδεσε το σιρόπι.
Πώς το λένε οι αυτόχθονες: "αφού είναι να βγει μια ψυχή, ας βγει". (Ας βγει για να φορτώνουμε κι άλλες πέτρες δίπλα μας για την κάθε τους γελοιότητα, αυθαιρεσία και λαμογιά, λέω εγώ. Οι πέτρες εννοείται είναι για τον λιθοβολισμό, όχι να ψάχνουμε εκείνη την ώρα και να μας προκύψουν... χαλικάκια!)
Είναι δε τόση η εμετική διάθεση που με διακατέχει ως προς το πώς κατάντησαν το πολιτικό μας σκηνικό σύσσωμοι οι επίσημοι αντιπρόσωποι της θέλησης του λαού (εκτός, όπως έχετε διαπιστώσει, σπανιωτάτων και δυσεύρετων εξαιρέσεων) ώστε δεν ασχολούμαι καθόλου με τα γελοία τεκταινόμενά τους.
Εις απάντησιν της γελοιότητάς τους αναρτώ μονάχα αυτό :

Δεν υπάρχουν σχόλια: