Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Η είδηση που θα έπρεπε να είχε παίξει αλλά...

Το νέο μου το μετέφερε μια καλή μου φίλη, η Αναστασία και την ευχαριστώ θερμά.
Είναι μια είδηση που θα έπρεπε να είχε "παίξει" στα κανάλια και να είχε γραφτεί στις εφημερίδες αλλά... ως συνήθως αυτού του είδους τα νέα χαλάνε τη μαγιά:
Η εταιρεία "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ" (η μόνη του είδους που είναι 100% ελληνική) αγόρασε 9 από τα καταστήματα της "ΑΤΛΑΝΤΙΚ" που πτώχευσε. Από μόνο του το γεγονός είναι αρκετά ευχάριστο γιατί δεκάδες ανθρώπων δεν βρέθηκαν ξαφνικά στον δρόμο.
Αλλά το ακόμα πιο ευχάριστο είναι ότι δόθηκε στο προσωπικό αυτών των 9 καταστημάτων το δώρο χριστουγέννων και οι μισθοί των 4 μηνών που δεν τους είχε καταβάλλει ο προηγούμενος εργοδότης!
Εύγε και συγχαρητήρια!
Αξίζει τον κόπο να ξοδεύουμε τα ελάχιστα από το βαλάντιό μας, πού και πού, σ' αυτούς που επιχειρηματικότητα σημαίνει κάτι περισσότερο από το κέρδος και μόνο το κέρδος!

1 σχόλιο:

Άθεος είπε...

Καλά τα λες...
...και το link, το είδα και ανταπέδωσα!
Καλή πορεία στο όμορφο blog σου.