Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

Περιμένοντας τους εξωγήινους...

Κάποτε περιμέναμε τους κομμουνιστές... κάποτε περιμέναμε την εισβολη των Τούρκων... κάποτε περιμέναμε τα χτυπήματα των τρομοκρατών... ε, τώρα ήρθε η σειρά των εξωγήινων! Περιμένοντας λοιπόν τους εξωγήινους (απ' όσο θυμάμαι αναφερόταν αρκετό καιρό πριν ότι θα εμφανιζοταν και ο ... κίνδυνος εισβολής των εξωγήινων. Ενόσω λοιπόν τους περιμένουμε εχώ διαβάζω τα όσα είπε η Σοφία Σακοράφα στο κοινοβούλιο γιατί αν είναι νά'ρθουν, καλώς ναρθούν αλλιώς θα προσπεράσουν. Αν είναι νάρθουν θα τους καλοσωρίσω γιατί οι Έλληνες, ως γνωστόν, είναι φιλόξενος λαός... (θα επανέλθω βεβαίως-βεβαίως στο θέμα) αλλά αυτό που θεωρώ ότι οφείλω να μοιραστώ μαζί σας είναι το απόσπασμα από την ομιλία της Σοφίας Σακοράφα που μου έδωσε ο όπως πάντα αξεπέραστος Δημήτρης :
" Μετατρέψατε τη Βουλή σε σωματείο σφραγίδα.
Αρνούμαι να σφραγίζω φιρμάνια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Δεν είμαι υπάλληλος, βουλευτής είμαι.
Αρνούμαι να δεχτω πρακτικές κατοχικού κοινοβουλίου, 
όπου μιλούν οι εντολείς του ΔΝΤ και φιμώνονται οι εντολοδόχοι του ελληνικού λαού.
Αρνούμαι να παρεβρεθώ σε αυτή την παρωδία.
Τούτες τις ώρες γράφεται ιστορία.
Ιστορία ενδοτισμού απο την μία αλλά και αντίστασης απο την άλλη"Δεν υπάρχουν σχόλια: