Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Για όσους προτιμούν ολοκληρωμένες απόψεις... (Περί Σκλαβενίτη συνέχεια...)

Επειδή όπως έχω αναφέρει παλιότερα, μ' ενδιαφέρει η όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένη εικόνα του οποιουδήποτε θέματος σας προτείνω να επισκεφτείτε το θέμα Περί Σκλαβενίτη επειδή ο κ. Δημητριάδης μου είχε κοινοποιήσει την απάντησή του για τη σχετική ανάρτηση μου, με την σειρά μου του έθεσα καλοδιάθετα κάποια ερωτήματα και είχε την ευγένεια να απαντήσει. Τον ευχαριστώ και παραθέτω τα παραπάνω προς όλους. Εμένα ως προς τα ερωτήματά μου με κάλυψε. Ταυτόχρονα ωστόσο μου γέννησε άλλα. Περί των "μεταδημοτεύσεων", των βιλλών που τις χαϊδεύει το κύμα... και θα ψάξω να δω πόσα από αυτά έχουν καταγγελθεί από τον καταγγέλοντα τα του κ. Σκλαβενιτη... Έτσι για να είναι πλήρως σφαιρική η εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: