Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Η Ελλάδα και η προστασία των ακτών...

Θαυμάστε το κτίριο που η ανέγερσή του ξεκίνησε μόλις στα τέλη του 2010 στο Κιάτο. Αν μεγενθύνετε την εικόνα θα δείτε την απόσταση που το χωρίζει από το νερό, το οποίο όπως θα δείτε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να του δοθεί ο τίτλος χειμέριο κύμα. Απ' όσο γνωρίζω (επειδή είχα εμπλακεί σε μια παρόμοια περίπτωση παλιότερα) έπρεπε η οικοδόμηση να πραγματοποιείται 50 μέτρα από το χειμέριο κύμα και κάποια χρόνια αργότερα είχα διαβάσει ότι η ευρωπαϊκή νομοθεσία θα έθετε την δυνατότητα αυτή στα 200 μέτρα.

Ενημέρωσα τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Σικυωνίων και την αστυνομία. Το αποτέλεσμα ήταν να συνεχιστούν τα έργα γιατί ο ιδιοκτήτης έχει πάρει την απαιτούμενη άδεια. Πώς; Δεν ξέρω με ποιες διατάξεις δίνονται τέτοιου είδους άδειες... Αυτή είναι η Ελλάδα μας... Τα μπετά να γλείφονται από το κύμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: