Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Το χαράτσι, ένα από τα μέτρα που γελοιοποιεί τους θεσμούς στη χώρα μας και δείχνει το μέγεθος της ανικανότητας και της γνώσης των κυβερνήσεων στο Ελλαδιστάν!

Στις 30 του Νοέμβρη, στην Αθήνα θα συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση λήψης ασφαλιστικών μέτρων για το χαράτσι που κατέθεσε ο ΙΝ.ΚΑ. Κατ' εμέ, το συγκεκριμένο μέτρο όπως και σωρό άλλων, δεν έχει μόνο την οικονομική πλευρά του. Την αδικία που του προσέδωσε το παρατσούκλι "χαράτσι". Είναι κάτι ακόμη πιο σοβαρό και άκρως επικίνδυνο που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να περάσει: Είναι η αντισυνταγμάτικότητα, η ανικανότητα, η προχειρότητα και η έλλειψη βασικών γνώσεων όλων αυτών των υπουργών, υφυπουργών, γραμματέων, συμβούλων, πρωτοκλασσάτων στελεχών με βαρύγδουπα πτυχία, οι οποίοι πληρώνονται από το δικό μας υστέρημα παχυλά και δεν γνωρίζουν το Σύνταγμά μας και τους νόμους του Ελληνικού Κράτους!!! Μπορεί οι προϊστάμενοί τους να είναι δωσίλογοι και κερδοσκόποι αλλα μόνο και μόνο για την τιμή των πτυχίων τους οφείλουν να μην συντάσσουν τέτοιου είδους εκτρώματα! Βέβαια, υπάρχει πλέον και η υποψία πως πιθανά τα πτυχία τους τα πήραν είτε λόγω γνωριμιών, είτε από την πίσω πόρτα... 
http://denpaeiallo-xylok.blogspot.com/2011/11/blog-post_9211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: