Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Καιρός να πάψουν οι προειδοποιήσεις!!!

Επειδή είναι απύθμενο το θράσος και η γελοιότητά τους είναι καιρός να σοβαρευτούμε... Να προχωρήσουμε στην οριστική και αμετάκλητη αποχώρηση των γελοίων υβριδίων που θεωρούν ότι έχουν κάποιο ποσοστό ανθρωπίνου όντος στο DNA τους! 153 γελοία αντικείμενα λίγες ώρες πριν έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση που σήμερα παραιτήθηκε για το "γενικό καλό"!!! Λοιπόν, όπως αντιλαμβάνεστε και από την λιτή ανακοίνωση της Προεδρίας αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να υπογραφεί η θανατική μας καταδίκη ΑΜΕΣΑ μιας και στους όρους της 26ης Οκτωβρίου χάνεται ακόμα και η ευκαιρία γυρίζοντας σε δικό μας νόμισμα να διαθέτει την ελπίδα αυτός ο τρόπος να συνεχίσει την ύπαρξή του... Επειδή υπάρχουν πια πολλοί περισσότεροι αγανακτισμένοι και οργισμένοι με αυτό το καραγκιοζιλίκι, καθότι οι Έλληνες ουδεμία σχέση έχουν με αυτά τα ανδρείκελα, καιρός είναι η οργή και η αγανάκτηση να αναγκάσει τις κότες, τους κοκορίσκους, τα λαμόγια, τους λαγούς, τις ύαινες, τους μπούφους, τα πάσης φύσεως ερπετά, τους ξεπουλητάδες, να κρυφτούν στα λαγούμια τους τρέμοντας! 
Είμαστε οι πολλοί πάρτε το είδηση!!! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ! ΑΤΣΑΛΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ: Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ!
Κοιτάξτε πόσο αισχρή είναι η απόφασή τους! Ακόμη και την επέτειο του ΟΧΙ, την ηρωική άρνηση του λαού μας θα την μαυρίσουν με αυτήν την αποφράδα ημέρα... στους επόμενους αιώνες! Κοιτάξτε το άτομο που άρχισαν τα παπαγαλάκια να δίνουν για τον αυριανό πρωθυπουργό! Ψάξτε να δείτε ποιος είναι ο κ. Παπαδήμας. Τι θα στηρίξει, ποιον το συμφέρον θα κοιτάξει! Είναι πόλεμος, το καταλαβαίνετε; Και ήδη η Πέμπτη Φάλαγγα έχει πιάσει όλα τα πόστα!
Κοιτάξτε που δεν πρόφεραν ούτε λέξη έστω και τυπική μέσα σε όλη αυτή την εμετική δοσίλογη πολιτική και όχι μόνο: δίνουν διαταγές δημόσια οι ξένοι και ούτε καν δηλώνουν στα μέσα ενημέρωσης ότι η κ. Μέρκελ και ο κ. Σαρκοζί καλά θα κάνουν να ασχολούνται και να δίνουν διαταγές σε αυτούς που τους εξέλεξαν!!!
Όποιος εξακολουθήσει να κάθεται στο σπίτι του και να περιμένει, θα είναι άξιος της μοίρα του... Τα παιδιά και οι απογονοί του όμως τι θα φταίνε για τον Εφιάλτη που θα βιώσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: