Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Θαμάστε έως τέλους τη γελοιότητα των "εκπροσώπων" του λαού μας στη Βουλή και στην Ευρώπη!!!

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κουράσω το μυαλό μου για να γράψω οτιδήποτε παραπάνω. Για τον πρωθυπουργό που επιβάλλουν στο ελληνικό κράτος δικτατορικά, δωσιλογικά, παράνομα και αστοιχείωτα γράφουν τα blogs και οι ιστοσελίδες που δεν έχουν μπει στον υπόγειο οχετό των διαπλεκομένων (υπάρχουν και κάποια μέσα που το "παίζουν" πια αντιστασιακά επειδή χάσανε την εύνοιά τους, αλλά δεν βαριέσαι... όσο ξερνάνε αλήθειες καλό στην ενημέρωση κάνουν).
Στη δοτή και δωσίλογη κυβέρνηση Όλα τα "καλόπαιδα" είναι μαζεμένα...  όλα τα προστατευμένα τσακάλια τους: Βενιζέλος, Γερουλάνος, Πάγκαλος, Πεταλωτής, Παπακωνσταντίνου, Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος, Ραγκούσης, Οικονόμου, Σαχινίδης, , Παπουτσής, Ξενογιαννακοπούλου, Χρυσοχοίδης, Σηφουνάκης (θα δώσει η γυναίκα του τα 600 εκ. που χρωστάει στο δημόσιο;), Αβραμόπουλος, Γεωργίου, Δήμας, και έριξαν και λίγο μαϊντανό: Γεωργιάδη, Ρομπόπουλο, Βορίδη, έτσι για να μην μας πνίξει η μπόχα από την αποσύνθεση των πτωματικής κυβέρνησης και του πολιτικού μας συστήματος! Οι υπόλοιποι αποτελούν το απαραίτητο σουβέρ που δεν γνωρίζει την ευτέλειά του παρά μόνο όταν ο γευματίζων σκουπίζει τη λίγδα του στην χαρτοπετσέτα (το σουβέρ) και το πετάει...
Μπήκαν και 6 παραπάνω στην γελοιοδέστερη δικτατορική κυβέρνηση για να αυξηθούν έτσι τα λειτουργικά έξοδα του χρεωκοπημένου κράτους μας!!!. Ορκωμοσία δεν έχει στη Μητρόπολη αλλά στο θεσμικό σπίτι του τσικό αντάρτη Παπούλια... Και να δείτε χαμόγελα και κομπασμός καθώς οι γελοίοι βάδιζαν προς το σπίτι της αντισυνταγματικότητας, της παρανομίας και του εξευτελισμού!!!

Ο ... Ζήκος βέβαια δεν παρευρίσκεται αφού ολοκλήρωσε το έργο του, καρατομώντας την ηγεσία και όχι μόνο των Ενόπλων Δυνάμεών μας. 
Να μην τα ξαναλέμε: Αυτοί βρίσκονται στον αστερισμό της παράνοιας και ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! Και στον δικό μας αστερισμό θα... αναγκαστούν να προσγειωθούν ανώμαλα!!!
Υ.Γ. Η παρούσα ανάρτηση συντάχθηκε και δημοσιεύεται τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος : 1 παρ. 2 Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία
1 παρ. 3 Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το σύνταγμα.
2 παρ. 1 Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας 
4 παρ 1 Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
4 παρ. 2 Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
4 παρ. 5 Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. 
19 παρ. 1 καστος έχει το δικαίωμα ελευθερίας του λόγου και της καθ' οιονδήποτε τρόπον εκφράσεως.
19 παρ.  2. Το δικαίωμα τούτου περιλαμβάνει την ελευθερίαν της γνώμης, της λήψεως και και μεταδόσεων πληροφοριών και ιδεών άνευ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ οιασδήποτε ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ και ανεξαρτήτως συνόρων.
21 παρ. 4  Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους
22 παρ.1 Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών για την ηθική και υλική εξύψωσή τους!
 25 παρ.4 Το Κράτος αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης.
52 Η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης (...) τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση.
120 παρ.2 Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό (!)...αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων
120 παρ.4 Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
59 παρ. 1 "Οι βουλευτές (...) δίνουν (...) τον ακόλουθο Όρκο: “Ορκίζομαι (...) να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: