Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

153 κότες... σ' ένα κοτέτσι που το λένε Βουλή και τον κόκορα ΓΑΠ...

Μην ξεχάσετε να σημειώσετε τα ονόματα... είναι απαραίτητο γιατί με τα μέτρα που θα έρθουν και με βάση τα δίκτυα αλληλεγγύης πρέπει να έχουμε υπόψη μας πού θα υπάρχει τροφή... και οι κότες μπορεί να μην το γνωρίζουν αλλά τις ταίζουν το καλαμπόκι για να φαγωθούν!!!
Ντροπή τους! Αλλά θα μου πείτε κότες είναι, τι να ξέρουν από ντροπή, τιμή, αξιοπρέπεια και ήθος οι χοντρόπετσες κότες; Είτε κουρνιάζουν σε κοτέτσια είτε σε Βουλές γεννάνε αυγά που ενίοτε λέγονται και ψήφοι στήριξης και προδοσίας!! Και το μέλλον τους είναι σύντομο και προδιαγεγραμμένο!!!

1 σχόλιο:

Tante Kiki είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο! Έτσι είναι!!