Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Η ψήφος εμπιστοσύνης για την δικτατορική κυβέρνηση και ποιοι είπαν το όχι:

255 παραμένουν αμετανόητοι δωσίλογοι. Έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης στην κατά παράνομο τρόπο διορισθείσα κυβέρνηση
Οι "ανεξάρτητοι" Γιώργος Λιάνης, Μιλένα Αποστολάκη, Έλσα Παπαδημητρίου και Σωτήρης Χατζιγάκης είπαν "ναι, ναί, είμαι κι εγώ εδώ, μη με ξεχνάτε!" Και ο Οικονόμου φυσικά δεν πήγε πίσω...

Για την ιστορία και για να μπει δίπλα στα ονόματά τους στη μαύρη λίστα των δωσιλόγων ερωτηματικό είπαν ΟΧΙ:
38 : ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ: Γιάννης Δημαράς, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Σοφία Σακοράφα,
ΠΑΣΟΚ :Χρήστος Κατσούρας (βουλευτής Θεσπρωτίας), Τσετίν Μάντατζης (βουλευτής Ξάνθης
ΝΔ : Καμμένος Πάνος (οι λοιποί κόοοο...τες).
ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (πλην Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος απουσίασε... ίσως γιατί είχε διαφορετική άποψη...) δηλαδή ο Φώτης Κουβέλης και ο Νίκος Τσούκαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: