Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Οι Έλληνες είναι εδώ!

Ο τίτλος της ανάρτησης έχει σχέση με τα όσα θεατρικά αναφέρονται διά στόματος Σαρκοζί: "Λεφτά τέλος για τους Έλληνες!". Προφανώς δεν έχει κατανοήσει ο μεσιέ ότι το ίδιο τους έχουν βροντοφωνάξει ήδη οι Έλληνες από τις πλατείες και τις παρελάσεις: "Λεφτά τέλος από τους Έλληνες! Αρκετά μας ρουφήξατε! Όσο κι αν τα σχέδια επί χάρτου των αφεντάδων σας συνεχίζουν να πραγματοποιούνται με την βοήθεια του ξεπουλημένων εκπροσώπων του πολιτικού συστήματος της Ελλάδας μας εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες αυτού του τόπου και σας προειδοποιούμε ότι από δω δεν θα πάρετε τίποτε άλλο παρά μόνο τα κουφάρια των δωσίλογων!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: