Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Θαμάστε έως τέλους την γελοιότητα των "εκπροσώπων" του λαού μας στην Βουλή

Ο κ. Γείτονας εκνευρισμένος στη ΝΕΤ... Γιατί; Δεν ήταν αυτός που ψήφισε ναι, πριν από λίγα τέρμενα, και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση ανδρείκελο που δήλωνε ότι θα παραιτηθεί; Δεν ήταν αυτός που υπεραμυνόταν δωσίλογων συμφωνιών, μνημονίων και μνημοσύνων του ελληνικής κυριαρχίας και του λαού μας; Τι τον εκνεύρισε τώρα; Το ότι το ανδρείκελο τους περιγελά έως τέλους όπως και όλους τους θεσμούς και τα άρθρα του Συντάγματος, τοποθετώντας δικτατορικά μια κυβέρνηση χωρίς την ψήφο του λαού, και δεν τους δίνει κάτι τις για να το παίζουν γνώστες στο γυαλί; Ντροπή και όνειδος αποτελείτε για την Ελλάδα, κύριε Γείτονα... και το κύριε δεν το χρησιμοποιώ ως προσφώνηση ευγενείας αλλά με τον τρόπο που ο λαός το χρησιμοποιεί ενίοτε: ως κοροϊδευτικός τίτλος χαρτογιακάδων και ανίκανων υπανθρώπων που οι ίδιοι θεωρούν ότι αξίζουν κάτι.. Κύριε μηχανικέ, που λειτουργούσατε πάντα με βάση τη λογική!!
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! Kάθονται σαν τις κότες και περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας! Οι εκλεγμένοι περιμένουν να μάθουν τον δοτό πρωθυπουργό ενώ παίζονται και πάλι τα ελεεινά και τρισάθλια χρηματιστηριακά παιχνίδια (που πιθανά παίρνουν μέρος και οι ίδιοι...) και άρχισε το ρίξιμο στον γκρεμό και των υπολοίπων λαών (Ιταλία), ο "αρχηγός" πάει να πιει το χυμό του λίγο πιο κει και χαμογελάει μάλιστα... Γιατί να μην χαμογελάει; Εξευτέλισε όλους τους θεσμούς, όλα τα άρθρα του Συντάγματος, όλους τους βολευτές, τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, την υπόσταση και την αξιοπρέπεια του λαού μας, την υπόσταση της ίδιας μας της χώρας!!! Μιας χώρας που κατάφερε να επιζήσει έστω και κατ' όνομα για χιλιάδες χρόνια!!! Ξεφτιλισμένα οντάρια, υβρίδια, ελεεινοί και τρισάθλια "καγκουρώ" (όπως μας έχει αποκαλέσει όλους ο δωσίλογος αρχηγός σας)!!! Όλοι εσείς οι οσφυοκάμπτες, τύπου Γείτονα, έχετε συνειδητοποιήσει ότι έχετε υπογράψει τη θανατική μαρτυρική σας καταδίκη; Δικάζεστε και καταδικάζεστε, υπερφίαλα τίποτα, γιατί αυτή τη στιγμή λειτουργεί το λαϊκό δικαστήριο και αντί της απολογίας σας και της συντριβής σας ενώπιόν του αποφασίσατε να παίξετε λάθος ρόλο μπροστά στο σώμα των ενόρκων! Γιατί οι ένορκοι είναι αυτή τη στιγμή όλος ο ελληνικός λαός! Αναμείνατε την ποινή! Γιατί την καταδίκη την έχουμε ήδη προσυπογράψει! Και θα δείτε πώς τιμούμε εμείς τις υπογραφές μας!!!
και δεν ξεχνιόμαστε:
Υ.Γ. Η παρούσα ανάρτηση συντάχθηκε και δημοσιεύεται τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Συντάγματος : 1 παρ. 2 Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία
1 παρ. 3 Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το σύνταγμα.
2 παρ. 1 Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας 
4 παρ 1 Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
4 παρ. 2 Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
4 παρ. 5 Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. 
19 παρ. 1 καστος έχει το δικαίωμα ελευθερίας του λόγου και της καθ' οιονδήποτε τρόπον εκφράσεως.
19 παρ.  2. Το δικαίωμα τούτου περιλαμβάνει την ελευθερίαν της γνώμης, της λήψεως και και μεταδόσεων πληροφοριών και ιδεών άνευ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ οιασδήποτε ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ και ανεξαρτήτως συνόρων.
21 παρ. 4  Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους
22 παρ.1 Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών για την ηθική και υλική εξύψωσή τους!
 25 παρ.4 Το Κράτος αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης.
52 Η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης (...) τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση.
120 παρ.2 Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό (!)...αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων
120 παρ.4 Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
59 παρ. 1 "Οι βουλευτές (...) δίνουν (...) τον ακόλουθο Όρκο: “Ορκίζομαι (...) να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: