Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Στη Χαλυβουργική!

Λοιπόν, φίλοι και συνοδοιπόροι, στη Χαλυβουργική ακόμη κρατάνε! Και μαζί τους νιώθουμε να κρατάμε και όλοι εμείς! Εμείς, με το βαρύ σύννεφο εντός μας, τη θλίψη που χυμάει στο χαμόγελό μας και σκοτεινιάζει το βλέμμα μας! Η Χαλυβουργική κρατάει για όλους εμάς που έχουμε κάποιες δουλίτσες και υποχρεώσεις να τελέψουμε κι απέ, κάποια στιγμή, κάποια μέρα, κάποιο μήνα, κάποιο χρόνο θα περάσουμε από εκεί! Για εμάς που το έχουμε δει ως τάχα παρατηρητές και κριτικοί της κατάστασης... που δεν τα βγάζουμε πέρα αλλά θέλουμε ακόμα μερικά τέρμενα να το δούμε, να το συζητήσουμε, να εντρυφήσουμε τάχα στο θέμα... Για εμάς, που νιώθουμε περήφανοι γιατί κάποιοι πολίτες αυτού του τόπου σαν τους εργαζόμενους στη Χαλυβουργική, στο ΙΓ.ΜΕ., στις επιχειρήσεις που στέλνουν το κλείσιμο τους με e-mail στους εργαζόμενους, στα κανάλια που κόβανε εικονικά τιμολόγια κι άφηναν απλήρωτους τους εργαζόμενούς τους μέχρι να βάλουν το λουκέτο στέκονται όρθιοι και φωνάζουν: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤ' ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!!!
Βαστάτε αδέρφια ανάδελφα!!! Βαστάτε για να γιορτάζουν, μετά από χρόνια, τα ανθρωπάκια που κρύβονται πίσω από τους αγώνες των Ανθρώπων με ΑΞΙΕΣ, ΕΛΠΙΔΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ και ΟΝΕΙΡΑ και αρκούνται να κάθονται στημένοι σε πεζοδρόμια παρακολουθώντας τα βλαστάρια τους να παρευλαύνουν στην επέτειο του κάθε ηρωικού γεγονότος. Θεατές όπως πάντα της ζωής, της στιγμής, του θάρρους, της ύπαρξής τους της ίδιας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: