Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Καλό μήνα!

Νάτος κι ο Φλεβάρης έφτασε. Που πάει να πει ο χειμώνας οσονούπω αναχωρεί κι η Άνοιξη ετοιμάζεται να έρθει και να στρογγυλοκαθίσει...
Καλό μηνα λοιπόν και καλή εβδομάδα!
Απολαύστε τον υπόλοιπο χειμώνα διαβάζοντας, μαζεύοντας τους φίλους στο σπίτι, συζητώντας περι ανέμων και υδάτων και ουσιαστικών θεμάτων, φιλοσοφώντας για τα απλά πράγματα. Χαμογελάστε, (είναι μεταδοτικό).
Ο χειμώνας είναι καταπληκτική εποχή για να ευχαριστηθείτε το σπίτι σας. Μετατρέψτε το από κελί σε καταφύγιο.
Ακούγοντας μουσική, παίζοντας με τα παιδιά και τους συντρόφους σας. Γελώντας (κι αυτό επίσης είναι μεταδοτικό) χωρίς λόγο και αιτία. Αφήστε να δονηθεί η ατμόσφαιρα από αυτούς τους ήχους. Να ρουφήξουν οι τοίχοι αυτήν την συχνότητα. Θα ξαφνιαστείτε με την αδημονία σας να επιστρέψετε στην θαλπωρή του καταφυγίου σας.
Θυμηθείτε να κρατάτε την τουβούλα σας κλειστή και να την ανοίγετε ίσα-ίσα για να ρίξετε μια ματιά σ' αυτά που σας ενδιαφέρουν και όχι σ' αυτά που σας σερβίρουν...Δεν υπάρχουν σχόλια: