Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τα αστειάκια του Τατσόπουλου και οι... κρυάδες του Μπαξεβάνη..

Δυστυχώς δεν μπορώ να μην τα σχολιάσω γιατί λίγο παρακάτω αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω μια παραπομπή για τα όσα ανέφερε σε ανάρτηση του παλιότερη ο Μπαξεβάνης σχετικά με άλλο θέμα.
Αν λοιπόν η αίσθηση του αστείού για τον κ. Τατσόπουλο είναι αυτή που δηλώθηκε στο σχετικό σχόλιό του, καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί κυριαρχεί η άποψη πως οι "γραμματιζούμενοι" δεν ξέρουν τι θα πει γέλιο και πείραγμα..
Τώρα καταλαβαίνων σε ποιους διαδρόμους χάθηκαν τα ευφυολογήματα και το πηγαίο γέλιο.
Δεν έχω τίποτε με τους ομοφυλόφιλους, επιλογή δική τους ή της φύσης είναι και πορεύονται όπως και οι ετερόφιλοι.
Από κει και πέρα το να προωθείται υστερικά αυτού του είδους η επιλογή ως επικρατέστερη και όχι ως μειοψηφίας φυσικής ή επιλεγμένης με ξενίζει και με προβληματίζει... Με προβληματίζει από την στιγμή που στην φύση είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και για κάποιον άγνωστο λόγο πρέπει να πεισθούμε για το αντίθετο προβάλλοντας με κάθε τρόπο αυτό το μοντέλο για μίμηση.
Όπως με ξενίζει και αυτό το αδόκημο "αστειάκι". Όπως με ξενίζουν και τα συγχαρητήρια του κ. Μπαξεβάνη προς τον κ. Τατσόπουλο " και για το θάρρος του".  Συγχαρητήρια για το θάρρος του να αστειευτεί τόσο "ευφυώς";
Προφανώς στους κύκλους που κυκλοφορούν απαιτείται θάρρος για να δείχνεις τόση ένδεια πνεύματος.
Ευτυχώς στους κύκλους που κυκλοφορώ συγχαρητήρια δίνονται όταν ειπωθεί ή πραγματωθεί κάτι έξυπνο και όχι κάποια εξυπνάδα ή χοντράδα της δεκάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: