Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Ξεφτίλα.Οι celebrities του Υπ.(Α)πολιτισμού δεν μπαίνoυν στον κόπο να συντάξουν ένα κείμενο,και αγνοουν διαδικασίες που ήδη έχουν τελειώσει.

Ξεφτίλα.Οι celebrities του Υπ. πολιτισμού σε ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή, ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Ηλ.Πολατίδης για τον αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής Σερρών απάντησαν με 1 φωτοαντίγραφο της προηγούμενης επίστολης που είχε στείλει το Υπουργείο επί Α.Σαμαρά!! Μόνη αλλαγή ήταν το όνομα του υπουργού.Ξανά οι ίδιες δικαιολογίες για τις απαλλοτριώσεις των χωραφιών.Μόνο που αυτό το ζήτημα έχει λυθεί!! Δεν φρόντισαν καν να πάρουν την ΚΗ΄ Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών τηλέφωνο για να ενημερωθούν ότι αυτό το ζήτημα έχει τελειώσει.Απίστευτη κοροϊδία και για πολλά γέλια. Από το http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: