Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Δεν πληρώνω-δεν πληρώνω!

Είναι να μην πατήσεις τον κάλο του Έλληνα και δη του εφοριακού. Περικοπές στα επιδόματά μας κυρία Κυβέρνηση γιατί περνάει δύσκολα η χώρα;
Για να δούμε πόσα δεν έχεις μαζέψει και κάνεις το κορόιδο;
Νάσου τα 5,5 δις από το πρόστιμο της Ακρόπολης, νάσου και το πρόστιμο των 50 εκατομμυρίων από το alter εκείνου του μεγάλου αγωνιστή του Koυρή!
Από το Τρωκτικό τα νεώτερα:
Οι Εφοριακοί είδαν και αποείδαν με αυτά που γίνονται στην Ελλάδα των αόρατων προστίμων, της "Ελεύθερης Τηλεόρασης" και των πολιτικών - επιχειρηματιών και κάνουν καταγγελία ΣΟΚ.
Καταγγέλλουν οι άνθρωποι, τη μη είσπραξη προστίμου, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, από το ΑΛΤΕΡ. Δηλαδή...
... σου λένε οι εφοριακοί: Κύριοι το πρόστιμο αυτό έπρεπε να βεβαιωθεί και να εισπραχθεί άμεσα. Πράγμα που φυσικά δεν γίνεται...
Τι εννοούν οι άνθρωποι; Κύριε κράτος λένε, πήγαμε, ελέγξαμε, βρήκαμε την παρατυπία και κόψαμε το πρόστιμο των 50 εκατ. Γιατί δεν το εισπράττουμε;
Οι εφοριακοί θεωρούν ότι η μη είσπραξη του προστίμου εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο πολιτικών παρεμβάσεων στο έργο των οικονομικών υπηρεσιών.
Δηλαδή σου λένε οι εφοριακοί. Κύριε για να μην το εισπράττεις πάει να πει ότι το κάνεις για να μπορείς να ελέγχεις την "Ελεύθερη Τηλεόραση"

Δεν υπάρχουν σχόλια: