Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αυτό το μάθατε;

Ακούσατε τα μαντάτα;
Αυτή η κυβέρνηση που δεν έχει επιλεγεί με την ψήφο του λαού, δηλαδή, κατά την φτωχή μου γνώμη έχει καταλάβει την εξουσία δικτατορικά, προσπαθεί να περάσει μέσω αυτού του ελεεινού και τρισάθλιου κοινοβουλίου να περνάει νόμους και αποφάσεις που ουδόλως συνάδουν με τον λόγο για τον οποίο συναθροίστηκε η συμμορία για να αρπάξει και τα υπολείμματα από το βιος όλων μας αλλά και της αξιοπρέπειάς μας!
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης (πιστεύω πως αν ζούσε ο Γεννηματάς αυτου του είδους τους φίλους θα τους είχε πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων) κατέθεσε για ψήφιση, σ' αυτό το αντρο του παράλογου και του οσφυοκαμπτισμού, σημεία και τέρατα:
Το τελευταίο που άκουσα ήταν το να μετατραπεί από κακούργημα σε πλημμέλημα η μεταφορά λαθρομεταναστών!
Εδώ γελάμε και μετά στήνουμε καρτέρι κι όπου πετύχουμε αυτόν το ανθρωπάκι, που τολμάει να είναι υπουργός δικαιοσύνης τον χειροτονούμε έως του σημείου να τηράει τον ουρανό ανάσκελα.
Και γελάμε γιατί ταυτόχρονα (να κινηθεί μπρε παιδί μου και λίγο η αγορά και οι μίζες) προχωράμε με βήμα ταχύ για το συρματόπλεγμα που θα στήσουμε για να μην περνάνε οι λαθρομετανάστες!
Ε, βέβαια... κανένας να μην διανοηθεί να περάσει από μόνος του από διάσελα... Θα πληρώνει στον έμπορο διακίνησης ανθρώπων και θα περνάει σαν κύριος, αφού το κάθαρμα που έχει βρει τον τρόπο να ρουφήξει το αίμα απελπισμένων ανθρώπων, ακόμα και να τον πιάσουν, μ' ένα απλό πλημμεληματάκι θα είναι και πάλι ελεύθερος να τα οικονομίσει!
Αιδώς και όνειδος χωρίς να διαφαίνεται πάτος όσο παραμένουν στην θέση τους αυτά τα εντεταλμένα, μικρά και υπάνθρωπα όντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: