Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Η «ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΑΤΟΥ» ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
 ΜΕ ΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Την Τρίτη, στις 21-02-2012, συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου το αίτημα (442) κατοίκων του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας και της ευρύτερης περιοχής, με τη νομική υποστήριξη του δικηγόρου Αθηνών, κ. Γιώργου Παπάρα, την κινητοποίηση των ανθρώπων της «Πλατείας Κιάτου» και την συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου και γενικά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, για την έκδοση Προσωρινής Διαταγής για τη μη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν επιθυμούσαν ή δε μπορούσαν να πληρώσουν το χαράτσι (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), που συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
Την Παρασκευή  στις 24-02-2012, η Πρόεδρος  του Δικαστηρίου, κα Κιούση Κωνσταντίνα,  εξέδωσε Προσωρινή Διαταγή, η οποία απαγορεύει τη διακοπή ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ στις κατοικίες των Αιτούντων, προσωρινά και μέχρι τη συζήτηση της υπόθεσης στις  23-04-2012, χωρίς να ληφθούν υπ’ όψη οικονομικά ή άλλα κριτήρια, για κάθε έναν από τους Αιτούντες.
Η παραπάνω Δικαστής απέδειξε ότι είναι εξοπλισμένη με την εξουσία της ελεύθερης κρίσης εφαρμόζοντας ένα δικαιοκρατικό δίκαιο και μάλιστα όταν κινδυνεύει να υποβιβαστεί το επίπεδο διαβίωσης του ανθρώπου κάτω των ορίων του στοιχειωδώς ανεκτού και τίθεται σε κίνδυνο η υγεία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια του ατόμου.
Η παραπάνω  επιτυχία είναι μια ξεχωριστή νίκη μετά από την έντονη δράση των μελών της «Πλατείας Κιάτου», την συμπαράσταση σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου και γενικότερα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας καθώς και του δικηγόρου στον Άρειο Πάγο και στο Σ.τ.Ε. κ. Γιώργου Παπάρα, (τηλ.: σταθ. 210 3832556,  κιν. 6932 424 322)  (η 3η κατά σειρά επιτυχίας σε πανελλήνιο επίπεδο του παραπάνω αναφερόμενου δικηγόρου μετά τις 2 προηγούμενες αποφάσεις που αφορούσαν εκατοντάδες κατοίκους του Δήμου Πετρούπολης Αττικής με τη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής).
Με αφορμή το γεγονός αυτό θέλουμε να συγχαρούμε κάθε συμπολίτη μας, που ύψωσε το ανάστημά του ενάντια στην αντισυνταγματική, όπως τη βλέπουμε εμείς και όπως μένει να επιβεβαιωθεί από το Σ.τ.Ε., απόφαση επιβολής «χαρατσιών» στα σπίτια μας που με αίμα και ιδρώτα χτίσαμε.
Αυτό δεν είναι το τέλος της διαδρομής, αλλά η αρχή ενός αγώνα εναντίον του ξεπουλήματος της πατρίδας μας και της υποταγής μας στους τοκογλύφους δανειστές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: