Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση καταπέλτης από τους Αγανακτισμένους της κ. Αχαϊας στον τραμπούκο βο(υ)λευτή, μεγαλοϊδιοκτήτη Νικολόπουλο!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

Κύριε  Νικολόπουλε,
Μετά από την επίσκεψή σας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» της πόλης μας και με αφορμή τα όσα έγιναν,δηλώσατε δημόσια ότι:
Δεν είμαστε οι Αγανακτισμένοι Πολίτες, αλλά είμαστε φασίστες τραμπούκοι και αντιδημοκράτες.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κ. Νικολόπουλε!!
Σας δηλώνουμε ανοιχτά και δημόσια, ότι εμείς οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι μεροκαματιάρηδες, που βρισκόμασταν εκεί,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και τώρα πρέπει να σας απαντήσουμε...
Ποιοί είναι φασίστες; Εμείς ή εσείς;
...που αντιμετωπίσατε τη λαική οργή με φασιστικό τρόπο χαρακτηρίζοντάς μας με ύβρεις;
...που χρησιμόποιήσατε το Πολιτιστικό Κέντρο μας σαν μαγαζάκι της νύχτας με φουσκωτούς στις πόρτες ,για να μας εμποδίσουν να εισέλθουμε στην αίθουσα και να κάνουμε διάλογο; Δεν επιδιώκετε τον διάλογο με τους πολίτες, κύριε βουλευτά;
Εσείς μας εξοργίσατε!
Ποιοί είναι τραμπούκοι; Εμείς ή εσείς;
...που ψηφίσατε τη Δανειακή Σύμβαση γνωρίζοντας ότι το 90% των χρημάτων πάει στις τράπεζες, ευρωπαικές και ελληνικές, και τα ψίχουλα στον ελληνικό λαό;;;
Εσείς  είστε τραμπούκοι που κατάστρέφετε τη χώρα μας και το μέλλον των παιδιών μας με την τρομόκρατία που σκορπούν τα ΜΜΕ που δουλεύουν για σας και τους Τροικανούς!
...που δεν αφήσατε ίχνος Εθνικής Κυριαρχίας και τσακίσατε την περηφάνια μας!
Ποιοί είναι αντιδημοκράτες;
Εξηγήστε στα παιδιά μας κ. Νικολόπουλε, που ξέρετε τι είναι Δημοκρατία, γιατί κλείνουν σχολεία, επιχειρήσεις, νοσοκομεία, εργατικές εστίες και γίνονται χιλιάδες απολύσεις;
Γιατί θα πρέπει να σταματήσει η σίτιση στα Πανεπιστήμια;
Γιατί θα πρέπει να αποθηκεύσουν τα πτυχία τους; Και, αν κάποια από αυτά τα παιδιά εργαστούν, έχετε φροντίσει όλοι εσείς να παίρνουν μισθούς πείνας και ούτε οικογένεια δεν θα μπορούν να δημιουργήσουν.
Μιλάτε εσείς για Δημοκρατία, που υπογράφετε Μνημόνια και νομοσχέδια «express» xωρίς τη λαική εντολή, δίχως να γίνει δημοψήφισμα;
Υπάρχει Δημοκρατία, κ.Νικολόπουλε, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
Ποιοί είστε εσείς που αποφασίζετε για το μέλλον μας;
Εμείς γνωρίζουμε τι είναι Δημοκρατία γι’αυτό και είμαστε υποχρεωμένοι σαν πολίτες να την προστατεύσουμε και να αντιδράσουμε  όταν η «δική σας Δημοκρατία » φέρεται δικτατορικά και θίγει τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας μας!
Είδαμε πόσο δημοκρατικά σας εκβίασε ο Πρόεδρός σας με διαγραφές για να ψηφίσετε...
Αλλά σε αυτόν δεν έχετε τα κότσια ούτε ενα φωνήεν να του προφέρετε, ενώ σε εμάς, τους απλούς πολίτες (κάποιοι και ψηφοφόροι δικοί σας) έχετε το θράσος να μας κατηγορείτε αισχρά για τον αγώνα που κάνουμε!!
Σας αφιερώνουμε μια ελληνική παροιμία κ. Βουλευτά
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ  ,  ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!!
ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.
Κ.Αχαία  26 Φεβ. 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: