Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Εμείς οι Έλληνες, οι ιδιοκτήτες αυτού του τόπου που λέγεται Ελλάδα αποφασίσαμε:

Τελείωσαν οι συζητήσεις, οι αναλύσεις, οι θεωρίες και οι στόχοι!
Εμείς, οι Πολίτες της Ελλάδας, αυτοί που έχουμε δικαίωμα να κλείνουμε συμφωνίες για τον τόπο μας, αποσύρουμε την ψήφο μας και απολύουμε τους αντιπροσώπους μας και "φίλοι και φίδια" εταίροι μας σας ενημερώνουμε ότι :
Αν δεν μας θέλετε στην ληστοπαρέα σας να μας διώξετε!
Όχι όμως εσείς, αλλά ο λαός σας να το ζητήσει!
Πριν μας διώξετε όμως η Γερμανία οφείλει να μας δώσει τα 1,3 τρισεκατομμύρια ευρώ που μας χρωστάει, κι εμείς ως μεγαλόκαρδοι θα της κάνουμε κάποια διευκόλυνση, εφόσον δείξει καλή διαγωγή και ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για την καταλασπολόγηση της Ελλάδας μας για τις πολεμικές αποζημιώσεις.
Η απόλυση των αντιπροσώπων μας που φάνηκαν μικροί, γελοίοι, δουλοπρεπείς και πιθανόν (για μένα είναι βέβαιο) υπακούουν στα κερδοσκοπικά αφεντικά τους (και όχι μόνο) έχει σαν αποτέλεσμα την άρση της βο(υ)λευτικής τους ασυλίας και ζητείται από τον εισαγελέα η προφυλάκισή τους καθώς υπάρχει ήδη η μήνυση του γιατρού Αντωνίου για τους 176 με την κατηγορία της ἑσχάτης προδοσίας και εκκρεμεί και η σχετική υπόθεση που κατέθεσαν οι δύο ελληνίδες στη Χάγη για όλους τους υπόλοιπους!

Και για αυτούς που ακόμα κάθονται και ακούνε τα όσα τα παπαγαλάκια ψελλίζουν λεονταρίζοντας στα κανάλια της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου (που έννοια τους, θα πλημμυρίσουν πολύ σύντομα και τους πνίξουν όλους τους!) μεταφέρω το μήνυμα από τα Κατοχικά Νέα: 

"ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2010- 2012
Πώληση Νησιών, ενοικίαση των δικών μας Ελληνικών Αρχαιολογικών χώρων. Παραχώρηση των συνόρων μας και σε περίπτωση ξένης εισβολής παίρνουμε έγκριση από την Γερμανία για να αντεπιτεθούμε, μείωση των Ειδικών Δυνάμεων. Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας πώληση του Ορυκτού πλούτου, Λεφτά Υπάρχουν! Κόψανε από την Παιδεία, την Υγεία, τις Συντάξεις, τους Μισθούς, μέσω των απολύσεων, των χαρατσιών, επιδομάτων Προνοίας. 
 Η Ελλάδα ξεπουλήθηκε από ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Εσύ, ως πότε θα τα ανέχεσαι όλα αυτά;;; 
Όλοι οι Έλληνες μια Γροθιά! 
Όλοι έξω στις πόλεις χωριά, ώρα να ζητήσουμε άρση της βουλευτικής ασυλίας, ώρα να αρνηθούμε την Κάρτα του Πολίτη, που είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, ώρα να πληρώσουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ μας.
Έλληνες, μην ξεχνάτε: Εμείς είμαστε ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ μας, σύμφωνα με το Ελληνικό μας Σύνταγμα! (Άρθρο 1, παρ. 2 & 3.)

Βγαίνουμε όλοι στους δρόμους μόνο με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μας και για την Ελλάδα που μας άφησαν οι παππούδες και προγονοί μας! Ας χαλάσουμε τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γιατί στην πατρίδα μας 
ΔΕΝ χωράει η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ! ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΥΡΙΩΣ. ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ."
από : http://www.katohika.gr/2012/02/blog-post_6076.htmlhttp://www.katohika.gr/2012/02/blog-post_6076.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: