Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Αμερικανιές No2!!!

Εκεί που αναρωτιόμουν πόσο "εκτονωτικός" και "πολιτικάντικος" ήταν αυτός ο ανασχηματισμός, για το αν πιέστηκε από τα ανθρωπάρια (που αποτελούν το δείγμα της εκλογικής νοητικής ικανότητας του λαού) ο ΓΑΠ έτσι ώστε στο καράβι που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ (και που βεβαίως-βεβαίως όλοι οι υπευθυνο-ανεύθυνοι παλεύουν με νύχια και με δόντια για να το βουλιάξουν) να πάρουν κι οι υπόλοιποι καμιά θέση καμαρώτουεκεί που αναλογιζόμουν για το πόσο ηλίθιους μπορεί να θεωρεί τους αυτόχθονες κατοίκους αυτού του τόπου ο ΓΑΠ για να κάνει τόσο χοντροκομμένες αμερικανιές, ΕΙΔΑ το φως το "αληθινό": Ο υπαλληλάκος του ΔΝΤ, που σαν ποντικομαμή τρούπωσε σαν υπουργός των οικονομικών της χώρας μας, καθώς και ο άλλος, ο ξάδελφος της Αννούλας, που και μόνο το ότι ερχόταν από την ΠΑΡΟ έπρεπε να μας ψυχανεμίζει για το τι θα ΕΠΑΙΡΝΕ, τοποθετήθηκαν σε κάποια υπουργεία που οσονούπω θα παίξουν σημαντικότατο ρόλο: Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ο ένας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ο άλλος. Σε διατεταγμένη υπηρεσία μέχρι περατώσεως της πορείας αυτού του τόπου που άλλοι έχουν ορίσει...
Για να μην σας στείλω κιόλας να διαβάσετε το θέμα της μη παραίτησης του κ. Ραγκούση στο Olympia.gr.
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
« Άρθρο 120 παρ. 4: Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την Βία ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: