Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Συμπαντική πρωτοτυπία!!!

Το να παραδίδει ένας πρωθυπουργός (ακόμα και πρωθυπουργίσκος με έξωθεν εντολή) την εξουσία πριν καν του ζητηθεί αποτελεί συμπαντική πρωτοτυπία!
Το να μην ενημερώνει κανέναν από τα πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται γύρω του γι' αυτή του την πρόταση, αποτελεί μια ακόμη καινοτομία αυτού του πρωθυπουργίσκου.
Όποιος δε έχει την ψευδαίσθηση ότι η σημερινή -όντως μεγαλειώδης- συγκέντρωση και οι συγκεντρώσεις των προηγούμενων ημερών τον έφθασαν σ' αυτήν την απελπισμένη κίνηση (να βάλει το πιστόλι στον κρόταφό του χωρίς να του ζητηθεί κιοόλας!) πλανάται οικτρά!
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η μη πλήρης και μαντρική ψ'ήφιση (το να τον ακολουθήσουν δηλαδή οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στο μαντρί) έπαιξε έναν σημαντικό ρόλο.
Αλλά αυτό που θα έπαιξε τον σημαντικότερο λόγο, θεωρώ, ότι είναι οι εντολές που έλαβε από τα αφεντικά του.
Έτσι κι αλλιώς, την χώρα μας δεν την είδε ποτέ σαν πατρίδα του που όφειλε να διαφυλάξει τα συμφέροντά της.
Και τα ονόματα που εντέχνως διαρρέουν από τα παπαγαλάκια (Προβόπουλος και Παπαδήμας) δεν σας λέει τίποτε;
Προτείνονται ονόματα υπαλλήλων των ΑΓΝΩΣΤΩΝ μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδος! Υπαλλήλων που στις εντολές αυτών των μετόχων και των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ τους πουλούν τον χρυσό της Ελλάδας και λογαριασμό δεν δίνουν στο κράτος που αυτός ο χρυσός αποτελεί περιουσία του και ρυθμίζει την οικονομική του παγκόσμια υπόσταση!
Οι υπουργίσκοι, οι βουλευτίσκοι αυτού του κόμματος τι θα κάνουν; Οι υποστηρικτές αυτού του κόμματος τι θα κάνουν; Οι άλλοι, αυτοί που δέχτηκαν την πρόσκληση να γίνουν επίσημα συμμέτοχοι της προδοσίας; 
Αυτοί οι εκπρόσωποι του λαού, αυτοί που υπέκλεψαν την ψήφο του με ψευτιές και παραμένουν στις καρεκλίτσες του κοινοβουλίου και φθάνουν στην γελοιότητα να βάζουν κάγκελα γύρω τους για να προστατευθούν από τον λαό!
Η παραμονή του κόσμου στις πλατείες με τα γέλια και τα τραγούδια είναι πια δρόμος χωρίς γυρισμό, αλλα απαιτείται οι προτάσεις πια, αυτές που παίρνονται με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο, να συγκεκριμενοποιηθούν. Να αποκτήσει και πάλι η πλατεία Συντάγματος το ρόλο στον οποίο οφείλει το όνομά της. Κάποιοι άλλοι είχαν στηθεί εκεί πριν από χρόνια και απαιτούσαν το αυτονόητο. Ήρθαν πάλι οι χρόνοι και οι καιροί για να πράξουμε το ίδιο. Όχι μόνο για το μνημόνιο και τις συμβάσεις... Θυμηθείτε: με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να γίνουν οι αλλαγές που επιθυμούν τα όρνεα στα άρθρα του Συντάγματός μας! Θυμηθείτε: Συγκεκριμένες προτάσεις χρειάζονται όχι κριάρια για να ηγηθούν  αυτής της αγανάκτησης γιατί, φίλοι μου, αυτό το κριάρι, όποιο κι αν έρθει, δεν θα είναι για να μας οδηγήσει στο μαντρί αλλά κατευθείαν στο σφαγείο!
Θυμηθείτε: Είναι η ευκαιρία: Η Ευρώπη, η Γη των Λαών και όχι των Ηγεσιών και των Κερδοσκόπων! Συνεννόηση με τους άλλους πολίτες, μαζικές κινήσεις και αντίσταση όχι σπασμωδικά, όπως κάνανε μέχρι τώρα τα συνδικάτα, τα σωματεία και δεν ξέρω ποιοι άλλοι. Οι λαοί αυθόρμητα, χωρίς μπροστάρηδες έτσι ώστε να μην είναι αντιμετωπίσιμη αυτή η αντίδραση από τους boys και τις αναλύσεις τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: