Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Αναβολή ταξιδιού Λαμπρινίδη στην Ρωσία...

Αυτό κι αν είναι αρχή του νέου υπουργού Εξωτερικών κ. Λαμπρινίδη (η επίσκεψη στην Κύπρο δεν μετράει, δικοί μας άνθρωποι είναι), ε; Αναβολή του ταξιδιού του στη Μόσχα. Το ζήτησαν οι Ρώσοι. (Πέρυσι το έκανε ο Δρούτσας, τόσα ήξερε ο άνθρωπος από εξωτερική πολιτική ή τόσα του επέτρεψαν να ξέρει, αλλά και η Μπιρμπίλη πέρσι τον Ιούνιο που ήταν να παραστεί στην υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα στη ΔΕΣΦΑ και την GAZPROM). Οι Ρώσοι δυσαρεστημένοι λόγω της μη προώθησης από πέρυσι του σχεδίου που αφορά τον αγωγό φυσικού αερίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη; (τυχαίο; Δεν νομίζω!!). ή με τη βλακεία κάποιου υπαλλήλου του εκεί προξενείου μας που δημιούργησε πρόβλημα για να δοθεί η βίζα κάποιων φίλων του κ. Πούτιν;
Ελλαδιστάν σε όλο του το μεγαλείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: