Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Αμερικανιές!!!

Γελάσαμε και χτες!
Το θέατρο του μπουλουκιού της πολιτικής μας ζωής σε όλο του το μεγαλείο!
Οι καρικατούρες των αποτυχημένων πρωταγωνιστών που προσπαθεί όπως-όπως να πάρει μερικές δεκάρες ακόμα από τους ιθαγενείς...
Το αμερικανάκι που σε κάθε του βήμα αποδεικνύει την νοοτροπία που κουβαλάει. Κι όταν ένας άνθρωπος φτάνει στα 59 του χρόνια και εξακολουθεί να πράττει και να συμπεριφέρεται ωσάν η χώρα και το κόμμα να είναι δοβλέτι του, αλλά και η παρέα του και οι επικριτές του να αποδέχονται θώκους ανερυθρίαστα, τότε κυρίες, κύριοι και παιδιά η υπόθεση αυτού του τόπου και η αξιοπρέπεια μας απαιτεί να ακολουθήσουμε τον μονόδρομο της αποκαθήλωσής τους με κάθε τρόπο.
Μετά δε την ανεπίτρεπτη αμερικανιά του να κανονίζει ο πρωθυπουργίσκος της χώρας με το παλιό του φιλαράκι τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνουν μια κυβέρνηση σωτηρίας, ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ, δείχνει για χιλιοστή εξηκοστή πέμπτη φορά το ποιόν του ανθρωπίσκου.
Και τελικά να καταλήγει σ' αυτή την γελοία παράσταση ανασχηματισμού, που αν μη τι άλλο, απέδειξε για εκατομμυριοστή φορά πόσο ανάξιοι είναι και οι εκπρόσωποι που έχουν εκλεγεί με την ψήφο του λαού... Κότες όλοι τους μόλις μίλησε για ανασχηματισμό, έ; Μπας και κονομήσουν καμιά θεσούλα!
Διαγράψτε τους! Ανθρωπάρια αισχίστου είδους αποδεικνύονται με κάθε πράξη τους! Δεν μας αξίζει τέτοιου είδους αντιπροσώπευση! Μας προσβάλλει και υποτιμά την νοημοσύνη μας, την πολιτική μας σκέψη και την δυναμική μας!
Διαγράψτε τους και αποβάλλετέ τους σαν ξένο σώμα από αυτή τη χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: