Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

Δράση!

Δράση εδώ και τώρα! Μαζική και διαρκείας. Αυτό φαίνεται να προτείνει ο οικονομολόγος Δρ Mark Weisbrot :
"Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν"… και το διαβάζετε:
http://blogpress-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_2198.html#ixzz1997kIsWs σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από άλλους συνοδοιπόρους στο "δίχτυ" όσα διαβάσατε είναι από κάποια  e-mails που κυκλοφόρησαν τελευταία από υπολογιστή σε υπολογιστή. 
Ωστόσο υπάρχει και η 2η εκδοχή της συνέντευξης που δόθηκε στην Ελευθεροτυπία: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=169385
Ποιος είναι ο συγκεκριμένος οικονομολόγος: στοιχεία θα βρείτε εδώ: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=169386

Δεν υπάρχουν σχόλια: