Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Και όμως ψηφίστηκε...

Προσπαθώ να απέχω από το κλουβί που με κάθε τρόπο η δομημένη κοινωνία μας θέλει να με έχει... Να παρακολουθώ τα επεισόδια αυτής της γελοίας κακοπαιγμένης φαρσοκωμωδίας αλλά έρχονται στιγμές που δεν μπορώ να μην εξανίσταμαι. 256 ψήφισαν. Τα ονόματα θα πρέπει να μπουν σε μαύρη λίστα... Όχι, βεβαίως μόνον αυτών... Νομίζω πως πρέπει να εξοστρακίσουμε όλους όσους λαμβάνουν μέρος σε αυτό το αισχρό θεατρικό έργο. Χωρίς βία, δεν χρειάζεται η βία... Την βία την χρησιμοποιούν όσοι αδυνατούν να αντιμετωπίσουν με άλλο τρόπο αυτά τα κακέκτυπα ανθρώπινου είδους. Νομίζω πως μπορούμε να τους γελοιοποιήσουμε, να τους περιφράξουμε στις βίλες τους και στις γραφειάρες τους. Όπου τους βρούμε να τους λοιδωρούμε, να τους βομβαρδίζουμε με τα συνθήματά τους, με τα όσα έλεγαν προεκλογικά, να γελάμε εις βάρος τους (να κάνουμε δηλαδή ταυτόχρονα και γυμναστική στα εσωτερικά μας όργανα!), να τους αναγκάζουμε να φεύγουν άρον-άρον από όπου έχουν θρονιαστεί. Αυτούς και τους συν αυτώ... Να τους απομονώσουμε όπως κάνει ο οργανισμός μας όταν μπαίνει μέσα του ένας ιός...

Δεν υπάρχουν σχόλια: