Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

Και αυτό....

Μια παράξενη ιστορία που δημοσιεύτηκε στο neologio.gr και φιλοξενήθηκε και στο ksipnistere. Αφορά μια μαγνητική δίνη και γίνεται αναφορά για αποστολή 400 πολεμικών πλοίων... Τι να πω; Μπας και μας ανοίγει ένας δρόμος για να πάμε σ' άλλους κόσμους μιας και μας έχουν κολλήσει στον τοίχο και μας τσαμπουνάνε συνέχεια για μονοδρόμους και αδιέξοδα;


"Διέρρευσε από το wilileaks και πολλοί λένε ότι αυτός είναι ο λόγος που συνελήφθη ο Ασάντζ,το σχετικό έγγραφο το έχει ο ίδιος ο Ασάντζ. Το μέγεθος της στρατιωτικής δύναμης ( κάποιοι λένε γύρω στα 400 πολεμικά πλοία) που έχει σταλεί δεν δικαιολογείται ότι έχει σταλεί για να... αντιμετωπίσουν μερικούς Σομαλούς πειρατές με ψαρόβαρκες. Το συνδυάζει μάλιστα και με το φαινόμενο που παρουσιάστηκε στην Νορβηγία στις 9 Δεκέμβρη του 2009."http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_5299.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: