Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Σύσσωμη η Βουλή...

Ακούω λοιπόν από τα ΜΜΕ της ντροπής και της ρεμούλας:
"Σύσσωμη η Βουλή καταδίκασε το περιστατικό του προπηλακισμού του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Χατζηδάκη".
Σύσσωμη...  Όχι ότι ξαφνιάστηκα... Άλλα τόση ξεδιαντροπιά πια!

Καμία "σύσσωμη" καταδίκη για το ξύλο που έφαγε ο δήμαρχος της Κερατέας από τα ΜΑΤ... Καμία "σύσσωμη" καταδίκη για το ξύλο που τρώνε κάθε λίγο και λιγάκι οι πολίτες που προσπαθούν να διαμαρτυρηθούν για τα ληστρικά μέτρα και τα σκανδαλωδώς υποδουλωτικά ψηφίσματα της Βουλής των Ελλήνων!
Η βία είναι καταδικαστέα βεβαίως-βεβαίως αλλά ας θυμούνται ότι ο λαός έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της κατανόησης και της αποδοχής... Η οργή που συσσωρεύεται μέσα του τίποτε καλό δεν προμηνάει... Ας μαζευτούν λοιπόν οι τάχα εκπρόσωποί του... Ας μαζευτούν και ας ταμπουρωθούν στα σπιτάκια τους. Κι όποιος νομίζει ότι μπορεί να αντέξει αυτή την οργή ας βγει... Εξ άλλου οι πολίτες δεν έχουν body builder! Το μόνο που διαθέτει είναι η απελπισία του... Και η απελπισία είναι επικίνδυνη πολύ... Επειδή οι πολίτες δεν έχουν τι να χάσουν. Ακόμη και την αξιοπρέπειά τους έχουν χάσει. Και για τους πολίτες η αξιοπρέπεια λέει πολλά. Για τους πολιτικούς αυτής της χώρας σημασία έχει το να υπάρχουν γύρω τους οι body builder, τα ΜΑΤ και οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: