Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Και τα σχετικά με την παραίτηση από το ΛΑΟΣ

"Την Τετάρτη 4/02/2009 έστειλα επιστολή παραίτησης και αποχώρησης από τον ΛΑΟΣ στον πρόεδρο του Γιώργο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ευχόμενος όπως φαίνεται και καλή συνέχεια. Μου απάντησε την άλλη ημέρα βλέπε φωτοτυπία ότι και λυπάται ειλικρινά που αναγκάζετε να δεχτεί την παραίτηση μου βάζοντας και ως «δικαιολογία» την μη συνεργασία κ.λπ.προσπαθώντας έτσι να δημιουργηθεί πρόβλημα μεταξύ εμού και των τοπικών στελεχών. Του Ανταπάντησα την άλλη ημέρα, εξηγώντας τους πραγματικούς λόγους που φεύγω με εσωτερικό έγγραφο, μη θέλοντας να δημιουργήσω «θέμα». ΤΙ έκανε την άλλη ημέρα αυτός ο «έντιμος πολιτικός» που θέλει να φτιάξει την Ελλάδα;
Ο κομματικός μηχανισμός έβαλε μπροστά το σχέδιο «εξόντωσης» μου. Να με παρουσιάσει δήθεν ως άτομο «καρκίνωμα» για το κόμμα που το απομάκρυνε. Μέχρι εκεί φτάνει η πολιτική εντιμότητα τους. «Βάζοντας» μάλιστα και μια δήθεν απόφαση της Ν.Ε Ηρακλείου ότι χάρηκαν πολύ που έφυγε το «καρκίνωμα» χωρίς αυτοί να έχουν κάνει κάτι τέτοιο.. Και είναι και τόσο «άσχετοι» στα κεντρικά που βάλανε ημερομηνία 8/2/09. Έξη χρόνια που ήμουν στο κόμμα έχω περάσει από όλες τις υψηλές θέσεις. Αν μπορεί ας εξηγήσει αυτός ο αρχηγός πως είχε εκ δεξιών του τέτοιο άτομο. Η πραγματικότητα είναι ότι φοβάται μην μαθευτούν τα όσα πράττει και θέλει να «προλάβει» πολιτικές «αποκαλύψεις». «χρησιμοποιώντας» τον σταλινικό τρόπο που παραπέμπει σε μαύρες μέρες. δηλαδή απαξίωση του καταγγέλλοντα. Με αυτές τις πρακτικές κύριε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ θέλετε να σας ψηφίσει ο κόσμος; Εάν αυτή την στιγμή είσαι στην βουλή είσαι και με τον δικό μου αγώνα υπό διορία αρχηγέ, όπως και με τον αγώνα πολλών άλλων που όταν δεν τους χρειαζόσουν άλλο τους έκανες να σιχαθούν και να φύγουν αφήνοντας σου το ταμείο προς «διαχείριση».
Κύριε Καρατζαφέρη δεν με απέπεμψες όπως ψευδώς και ασύστολα ισχυρίζεσαι? ΕΓΩ έφυγα γιατί σιχάθηκα τις αντικαταστατικες πράξεις. Γιατί σιχάθηκα αλλά να λέμε στον κόσμο που μας εμπιστεύθηκε και αλλά να κάνουμε. Γιατί σιχάθηκα να ανεβοκατεβάζεις και να χρησιμοποιείς τα στελέχη σαν αναλώσιμο είδος, και πολλά αλλά που δεν είναι της στιγμής. Για να είναι αρχηγός κάποιος δεν πρέπει να είναι ούτε εμπαθής ούτε λασπολόγος. Μια ζωή οποίος έφευγε κοίταζες να του πετάξεις λάσπη για να δικαιολογήσεις την «κομματική» ανικανότητα σου Δεν αρκεί να βγαίνεις στο γυαλί και να λες «διάφορα»….ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ, όπως δεν άγγιξε και τα τόσα αλλά στελέχη που σε εγκατέλειψαν, και όχι ότι τους έδιωξες όπως ψευδώς ισχυρίζεσαι πάντα. Σε προκαλώ και ζητώ εάν έχεις στοιχεία για κάτι εναντίον μου να τα δώσεις. Αλλιώς εάν σου έχει μείνει ακόμα ΙΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΣΙΠΑΣ ναι πάρεις πίσω το κατάπτυστο δημοσίευμα της παλιοφυλλάδας Α1 η οποία σύντομα θα κληθεί δικαστικώς να απολογηθεί για όσα συκοφαντικά δημοσίευσε.. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΤΣΩΛΗΣ
Πρώην Περιφερειάρχης ΚΡΗΤΗΣ
Πρώην Πρόεδρος επιτροπής δεοντολογίας
Πρώην Πρόεδρος ΟΚΕ μικρομεσαίων
Υπεύθυνος εκλογικού αγώνα Κρήτης
Μέλος συμβουλίου περιφερειακής πολιτικής ΛΑΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: