Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

Και πάλι για την φορολόγηση της εκκλησίας ΑΕ

Από τον Κλείτορα (http://kleitor.blogspot.com) : Υπογράψτε να φορολογηθεί η εκκλησία στο http://www.petitiononline.com/taxchu/petition.html Μην το αμελήσετε... Το πολύ-πολύ να πάρουν τα μοναστήρια τους και να τα πάνε σε άλλες χώρες... χαχαχα!

2 σχόλια:

ANASTASIA POTAMIANOY είπε...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΓΕΡΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ.
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ;

ekath είπε...

Έλα ντε! Έλα ντε! Κανείς μπρε παιδάκι μου με λίγο τσίπα φιλότιμο;