Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Κάτι ενδιαφέρον μοιράζονται μαζί μας

Loading...

Αναγνώστες

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

Κι άλλα νέα...

Μετά από τρεις μήνες εδέησε η κυβέρνηση να ορίσει τους ΔΥΠΕάρχες. Οι μη έχοντες σχέση με τον τομέα της Υγείας δεν θα γνωρίζουν ότι αυτή η θέση είναι ταμάμ για τον Υγειονομικό χώρο. Έχει χωριστεί η χώρα σε κάποιες περιφέρειες (είχαν μειωθεί αλλά τώρα αυξήθηκαν πάλι. Έ, τόσα παιδιά πρέπει πάλι να βολευτούν) που έχουν στην πλήρη ευθύνη τους τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας αυτής της Περιφέρειας. Ο τομέας Υγείας επί υπουργίας του κυρίου Τίποτα βούλιαξε έτσι και αλλιώς. Δεν έγιναν οι ετήσιοι διαγωνισμοί προμηθειών, μικροπρομήθειες... Οι δαπάνες πετάχτηκαν στα ύψη. Σκάνδαλα να φάνε και οι κότες. Διαβάστε και καμιά κυριακάτικη Ελευθεροτυπία που έχει πιάσει λαυράκι... Από πίσω κυκλώματα ολόκληρα. Με διασυνδέσεις στο Υπουργείο. Για όλους υπάρχει παντεσπάνι εκτός από τους χαμηλόμισθους δημόσιους υπαλλήλους των Νοσοκομείων. Και τοποθετούνται σε όλες τις ΔΥΠΕαρχίες επικεφαλής Γιατροί! Τέρμα οι μάνατζερ. Να βάλουμε τα δικά τους παιδιά... Συγχαρητήρια κυρία Ξενογιαννακοπούλου. Απορώ γιατί δεν επέλεξε ο πρωθυπουργός κάποιον γιατρό για την θέση σας. Υπάρχουν τόσοι στο μαντρί... Και τι στην οργή κάνει κι αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση; Είναι πολύ δύσκολο να μας κηρύξει ως ανεπίδεκτους μαθήσεως; Να φέρει κανέναν Γερμανό, κανέναν Σουηδό με όλο το επιτελείο του, κανένα Δανό τέλος πάντων, να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου αφού σ' αυτό το κράτος οι υπεύθυνοι για την διαχείριση αυτού του κομματιού Γης έχουν συνηθίσει να τσαλαβουτάνε στην κοπριά και δεν λένε να την καθαρίσουν;

1 σχόλιο:

ekath είπε...

Φαντάζομαι ότι τα κόκκαλα του Γεννηματά έχουν ξεπεράσει το στάδιο του τριξίματος... Δυστυχώς δεν έχω στοιχεία για το επόμενο στάδιο που περνούν τα οστά κάποιου πεθαμένου για να σας γράψω τι ακριβώς συμβαίνει στα κοκκαλάκια του...