Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση καταπέλτης από τους Αγανακτισμένους της κ. Αχαϊας στον τραμπούκο βο(υ)λευτή, μεγαλοϊδιοκτήτη Νικολόπουλο!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

Κύριε  Νικολόπουλε,
Μετά από την επίσκεψή σας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» της πόλης μας και με αφορμή τα όσα έγιναν,δηλώσατε δημόσια ότι:
Δεν είμαστε οι Αγανακτισμένοι Πολίτες, αλλά είμαστε φασίστες τραμπούκοι και αντιδημοκράτες.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κ. Νικολόπουλε!!
Σας δηλώνουμε ανοιχτά και δημόσια, ότι εμείς οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι μεροκαματιάρηδες, που βρισκόμασταν εκεί,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και τώρα πρέπει να σας απαντήσουμε...
Ποιοί είναι φασίστες; Εμείς ή εσείς;
...που αντιμετωπίσατε τη λαική οργή με φασιστικό τρόπο χαρακτηρίζοντάς μας με ύβρεις;
...που χρησιμόποιήσατε το Πολιτιστικό Κέντρο μας σαν μαγαζάκι της νύχτας με φουσκωτούς στις πόρτες ,για να μας εμποδίσουν να εισέλθουμε στην αίθουσα και να κάνουμε διάλογο; Δεν επιδιώκετε τον διάλογο με τους πολίτες, κύριε βουλευτά;
Εσείς μας εξοργίσατε!
Ποιοί είναι τραμπούκοι; Εμείς ή εσείς;
...που ψηφίσατε τη Δανειακή Σύμβαση γνωρίζοντας ότι το 90% των χρημάτων πάει στις τράπεζες, ευρωπαικές και ελληνικές, και τα ψίχουλα στον ελληνικό λαό;;;
Εσείς  είστε τραμπούκοι που κατάστρέφετε τη χώρα μας και το μέλλον των παιδιών μας με την τρομόκρατία που σκορπούν τα ΜΜΕ που δουλεύουν για σας και τους Τροικανούς!
...που δεν αφήσατε ίχνος Εθνικής Κυριαρχίας και τσακίσατε την περηφάνια μας!
Ποιοί είναι αντιδημοκράτες;
Εξηγήστε στα παιδιά μας κ. Νικολόπουλε, που ξέρετε τι είναι Δημοκρατία, γιατί κλείνουν σχολεία, επιχειρήσεις, νοσοκομεία, εργατικές εστίες και γίνονται χιλιάδες απολύσεις;
Γιατί θα πρέπει να σταματήσει η σίτιση στα Πανεπιστήμια;
Γιατί θα πρέπει να αποθηκεύσουν τα πτυχία τους; Και, αν κάποια από αυτά τα παιδιά εργαστούν, έχετε φροντίσει όλοι εσείς να παίρνουν μισθούς πείνας και ούτε οικογένεια δεν θα μπορούν να δημιουργήσουν.
Μιλάτε εσείς για Δημοκρατία, που υπογράφετε Μνημόνια και νομοσχέδια «express» xωρίς τη λαική εντολή, δίχως να γίνει δημοψήφισμα;
Υπάρχει Δημοκρατία, κ.Νικολόπουλε, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
Ποιοί είστε εσείς που αποφασίζετε για το μέλλον μας;
Εμείς γνωρίζουμε τι είναι Δημοκρατία γι’αυτό και είμαστε υποχρεωμένοι σαν πολίτες να την προστατεύσουμε και να αντιδράσουμε  όταν η «δική σας Δημοκρατία » φέρεται δικτατορικά και θίγει τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας μας!
Είδαμε πόσο δημοκρατικά σας εκβίασε ο Πρόεδρός σας με διαγραφές για να ψηφίσετε...
Αλλά σε αυτόν δεν έχετε τα κότσια ούτε ενα φωνήεν να του προφέρετε, ενώ σε εμάς, τους απλούς πολίτες (κάποιοι και ψηφοφόροι δικοί σας) έχετε το θράσος να μας κατηγορείτε αισχρά για τον αγώνα που κάνουμε!!
Σας αφιερώνουμε μια ελληνική παροιμία κ. Βουλευτά
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ  ,  ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!!
ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.
Κ.Αχαία  26 Φεβ. 2012

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η «ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΑΤΟΥ» ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
 ΜΕ ΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Την Τρίτη, στις 21-02-2012, συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κορίνθου το αίτημα (442) κατοίκων του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας και της ευρύτερης περιοχής, με τη νομική υποστήριξη του δικηγόρου Αθηνών, κ. Γιώργου Παπάρα, την κινητοποίηση των ανθρώπων της «Πλατείας Κιάτου» και την συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου και γενικά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, για την έκδοση Προσωρινής Διαταγής για τη μη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν επιθυμούσαν ή δε μπορούσαν να πληρώσουν το χαράτσι (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), που συμπεριλαμβάνεται στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
Την Παρασκευή  στις 24-02-2012, η Πρόεδρος  του Δικαστηρίου, κα Κιούση Κωνσταντίνα,  εξέδωσε Προσωρινή Διαταγή, η οποία απαγορεύει τη διακοπή ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ στις κατοικίες των Αιτούντων, προσωρινά και μέχρι τη συζήτηση της υπόθεσης στις  23-04-2012, χωρίς να ληφθούν υπ’ όψη οικονομικά ή άλλα κριτήρια, για κάθε έναν από τους Αιτούντες.
Η παραπάνω Δικαστής απέδειξε ότι είναι εξοπλισμένη με την εξουσία της ελεύθερης κρίσης εφαρμόζοντας ένα δικαιοκρατικό δίκαιο και μάλιστα όταν κινδυνεύει να υποβιβαστεί το επίπεδο διαβίωσης του ανθρώπου κάτω των ορίων του στοιχειωδώς ανεκτού και τίθεται σε κίνδυνο η υγεία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια του ατόμου.
Η παραπάνω  επιτυχία είναι μια ξεχωριστή νίκη μετά από την έντονη δράση των μελών της «Πλατείας Κιάτου», την συμπαράσταση σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου και γενικότερα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας καθώς και του δικηγόρου στον Άρειο Πάγο και στο Σ.τ.Ε. κ. Γιώργου Παπάρα, (τηλ.: σταθ. 210 3832556,  κιν. 6932 424 322)  (η 3η κατά σειρά επιτυχίας σε πανελλήνιο επίπεδο του παραπάνω αναφερόμενου δικηγόρου μετά τις 2 προηγούμενες αποφάσεις που αφορούσαν εκατοντάδες κατοίκους του Δήμου Πετρούπολης Αττικής με τη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής).
Με αφορμή το γεγονός αυτό θέλουμε να συγχαρούμε κάθε συμπολίτη μας, που ύψωσε το ανάστημά του ενάντια στην αντισυνταγματική, όπως τη βλέπουμε εμείς και όπως μένει να επιβεβαιωθεί από το Σ.τ.Ε., απόφαση επιβολής «χαρατσιών» στα σπίτια μας που με αίμα και ιδρώτα χτίσαμε.
Αυτό δεν είναι το τέλος της διαδρομής, αλλά η αρχή ενός αγώνα εναντίον του ξεπουλήματος της πατρίδας μας και της υποταγής μας στους τοκογλύφους δανειστές μας!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ! ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!!!

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΚΡΟΣ Ή ΖΩΝΤΑΝΟΣ
Το ελεεινό ανθρωπάριο που κάνει τον μάγκα εξοπλισμένος σαν αστακός για να χτυπήσει έναν 90χρονο άοπλο που αποτελεί σύμβολο για την πατρίδα μας!

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΝΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ!

Καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες της Κορινθίας, στην
συγκέντρωση που θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 11.00 στην πλατεία
Ελευθερίας στο Κιάτο.
Συμπολίτες αντισταθείτε!!! σε όσους υπογράφουν Μνημόνια και ξεπουλάνε
τον τόπο μας, καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας στην εξαθλίωση, που
εξευτελίζουν την αξιοπρέπειά μας απειλώντας πως αν δεν πληρώσουμε τα
χαράτσια τους, εντελώς απάνθρωπα και παράνομα θα μας κόψουν το ρεύμα!
Η ανοχή τελείωσε!!!
"ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΑΤΟΥ"

Εμείς οι Έλληνες, οι ιδιοκτήτες αυτού του τόπου που λέγεται Ελλάδα αποφασίσαμε:

Τελείωσαν οι συζητήσεις, οι αναλύσεις, οι θεωρίες και οι στόχοι!
Εμείς, οι Πολίτες της Ελλάδας, αυτοί που έχουμε δικαίωμα να κλείνουμε συμφωνίες για τον τόπο μας, αποσύρουμε την ψήφο μας και απολύουμε τους αντιπροσώπους μας και "φίλοι και φίδια" εταίροι μας σας ενημερώνουμε ότι :
Αν δεν μας θέλετε στην ληστοπαρέα σας να μας διώξετε!
Όχι όμως εσείς, αλλά ο λαός σας να το ζητήσει!
Πριν μας διώξετε όμως η Γερμανία οφείλει να μας δώσει τα 1,3 τρισεκατομμύρια ευρώ που μας χρωστάει, κι εμείς ως μεγαλόκαρδοι θα της κάνουμε κάποια διευκόλυνση, εφόσον δείξει καλή διαγωγή και ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για την καταλασπολόγηση της Ελλάδας μας για τις πολεμικές αποζημιώσεις.
Η απόλυση των αντιπροσώπων μας που φάνηκαν μικροί, γελοίοι, δουλοπρεπείς και πιθανόν (για μένα είναι βέβαιο) υπακούουν στα κερδοσκοπικά αφεντικά τους (και όχι μόνο) έχει σαν αποτέλεσμα την άρση της βο(υ)λευτικής τους ασυλίας και ζητείται από τον εισαγελέα η προφυλάκισή τους καθώς υπάρχει ήδη η μήνυση του γιατρού Αντωνίου για τους 176 με την κατηγορία της ἑσχάτης προδοσίας και εκκρεμεί και η σχετική υπόθεση που κατέθεσαν οι δύο ελληνίδες στη Χάγη για όλους τους υπόλοιπους!

Και για αυτούς που ακόμα κάθονται και ακούνε τα όσα τα παπαγαλάκια ψελλίζουν λεονταρίζοντας στα κανάλια της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου (που έννοια τους, θα πλημμυρίσουν πολύ σύντομα και τους πνίξουν όλους τους!) μεταφέρω το μήνυμα από τα Κατοχικά Νέα: 

"ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2010- 2012
Πώληση Νησιών, ενοικίαση των δικών μας Ελληνικών Αρχαιολογικών χώρων. Παραχώρηση των συνόρων μας και σε περίπτωση ξένης εισβολής παίρνουμε έγκριση από την Γερμανία για να αντεπιτεθούμε, μείωση των Ειδικών Δυνάμεων. Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας πώληση του Ορυκτού πλούτου, Λεφτά Υπάρχουν! Κόψανε από την Παιδεία, την Υγεία, τις Συντάξεις, τους Μισθούς, μέσω των απολύσεων, των χαρατσιών, επιδομάτων Προνοίας. 
 Η Ελλάδα ξεπουλήθηκε από ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Εσύ, ως πότε θα τα ανέχεσαι όλα αυτά;;; 
Όλοι οι Έλληνες μια Γροθιά! 
Όλοι έξω στις πόλεις χωριά, ώρα να ζητήσουμε άρση της βουλευτικής ασυλίας, ώρα να αρνηθούμε την Κάρτα του Πολίτη, που είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, ώρα να πληρώσουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ μας.
Έλληνες, μην ξεχνάτε: Εμείς είμαστε ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ μας, σύμφωνα με το Ελληνικό μας Σύνταγμα! (Άρθρο 1, παρ. 2 & 3.)

Βγαίνουμε όλοι στους δρόμους μόνο με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μας και για την Ελλάδα που μας άφησαν οι παππούδες και προγονοί μας! Ας χαλάσουμε τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γιατί στην πατρίδα μας 
ΔΕΝ χωράει η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ! ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΥΡΙΩΣ. ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ."
από : http://www.katohika.gr/2012/02/blog-post_6076.htmlhttp://www.katohika.gr/2012/02/blog-post_6076.html

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Οι Anonymous απέδωσαν δικαιοσύνη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης!

«Είμαστε οι Ανώνυμοι. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Έπρεπε να μας περιμένετε. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι δοσίλογες, ανίκανες, προδοτικές, ανάλγητες, απάνθρωπες, οσφυοκαμπτικές, δειλές, κερφοσκοπικές, αντιλαϊκές κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους».

Και τι γέλιο θα πέσει αν αποφασίσουν αντί απλά να μπλογκάρουν να καταστρέψουν το ηλεκτρονικό σύστημα στις Τράπεζες, στις Εφορίες κ.λπ. Ε, ρε γέλια που θα κάνουμε!
Μπράβο παιδιά, μαζί σας!

Σε κανέναν να μην κοπεί το ρεύμα! Μια ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά σε κάθε συνεργείο της ΔΕΗ όπου τολμήσει να εμφανιστεί!

120 οι μέρες προθεσμίας για την πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ, άντε βρε να τις χιλιάσουν ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
Μπρε τι μεγαλόψυχοι είναι αυτοί οι χοντρόπετσοι χονδρέμποροι του Υπουργείου Ληστρικών (Οικονομικών!)
Αφού μέρες και τέρμενα μας βομβαρδίζουν για τις ουρές που πάνε να πληρώσουν το χαράτσι, τώρα εμφανίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 500.000 λογαριασμοί της ΔΕΗ που είναι απλέρωτοι!!!
Και επειδή είναι καλοδιάθετοι, λένε να μας δώσουν κι άλλο χρόνο να μαζεψουμε τις πενταροδεκάρες μας για να πάμε να τους τις ακουμπίσουμε! Άντε από 10, στο έκανα 80 αλλά επειδή είμαι μεγαλόθυμος στο πάω στις 120 μέρες για να τα βρεις και να τα δώσεις σ' εμάς τους φαγάνες αντί να δώσεις κάτι τις σ' αυτούς που λιμοκτονάνε δίπλα σου!
Δεν έχουν καταλάβει ότι στέρεψε το πουγκί αυτών που παρακολουθούν τις παπαγαλίνες και τους παπαγαλίνους στα ξεπουλημένα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης και τρομοκρατούνται αντί να εξοργιστούν, να βγουν έξω και όποιον πάρει ο χάρος!
Παρένθεση εδώ : Φαντάζεστε με το που έρχεται ο λογαριασμός, χαράτσι λέγεται, ΔΕΗ λέγεται, ΟΤΕ λέγεται, ΕΥΔΑΠ λέγεται, ΔΕΥΑΣ λέγεται, Φόρος λέγεται, να πηγαίνουμε με ένα δίκανο, με το μπαστούνι του παππού, με το μπλάστι της γιαγιάς στο ταμείο και να ρωτάμε τον ταμία : Πόσα θες; Κι όποιος τολμήσει να κάνει το παλικάρι, αντί να συνταχθεί με τον κοσμάκη, να τον πληρώνουμε σε είδος!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;
Σε κάθε μεριά, σε κάθε τόπο, υπάρχει μια μικρή ομάδα που σου φωνάζει μην πληρώνεις, είναι παράνομο! Ο νόμος είναι με το μέρος σου! Η ΔΕΗ δεν έχει το δικαίωμα να σου κόψει το ρεύμα εφόσον της πληρώνεις το αντίτιμο της κατανάλωσής σου! Είναι αθέτηση όρων της σύμβασης που υπέγραψες μαζί της!
ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!
ΞΥΠΝΑ! ΑΝ Σ' ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;
Άλλο καπέλο τώρα ότι μια ζωή προτιμούσες να βλέπεις τούρκικα σήριαλ και χαζοχαρούμενα πρωινάδικα αντί να ξεστραβωθείς και να μάθεις τι στην οργή λέει αυτό το ρημάδι το Σύνταγμα που φτιάχτηκε για να σε προστατεύει;
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ! Βγες απ' το καβούκι σου και δες τι γίνεται λίγο πιο κει.
Κόσμος καταφεύγει στα δικαστήρια και κερδίζει τις προσωρινές αποφάσεις μέχρι την ημερομηνία που ορίζεται η συζήτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα!
Τις κερδίζει γιατί είναι νόμιμο το αίτημα!
Καταφεύγουν ομαδικά οι άνθρωποι!
Στην Πετρούπολη κέρδισαν, στους Δελφούς κέρδισαν, στο Κιάτο, στο Ξυλόκαστρο ετοιμάζονται και καταθέτουν τις καταστάσεις τους!

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ καλεί τους τεχνικούς της να μην υποκύψουν στις πιέσεις της Διοίκησης και να μην εκτελέσουν καμία διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε φτωχούς και ανέργους.
ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!
ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥΣ:
Άμεση επικοινωνία με τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με τους εκπροσώπους των δήμων, των κομμάτων, των κάθε λογής οργανώσεων!
Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ:
"Φτιάξτε όλοι μαζί μια ανθρώπινη αλυσίδα κοινωνικής αλληλεγγύης έξω από το σπίτι κάθε φτωχού κι ανέργου".
Κι εγώ σας λέω:ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΛΙΧΤΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ!
Στα χρόνια που ακόμα και την πρώτη νύχτα του γάμου κάθε σκλάβου την περνούσε η νύφη με τον αφέντη, κι αν τύχαινε να λείπει, με το πρωτοπαλίκαρό του για να μη χαθεί το έθιμο!
Στα χρόνια που οι άνθρωποι μπαίναν στη βιοπάλη από τα μικράτα τους μέχρι που να πεθάνουν, απ' το χάραμα ως το βράδυ, για μια μπουκιά ψωμί.
Στα χρόνια που όποιος απ' τους είλωτες αρρώσταινε ή θα γιατρευότανε ή θα ταξίδευε στον άλλο κόσμο μιας και μόνο οι αρχόντοι είχαν τον παρά να πληρώσουν τον γιατρό!
ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΙΧΤΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙΣ! ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ!
ΦΤΙΑΞ' ΤΗΝ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...
Τα νέα για τη ΔΕΗ και τις ενέργειες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τις πήρα από
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112813100

Αυτό το μάθατε;

Ακούσατε τα μαντάτα;
Αυτή η κυβέρνηση που δεν έχει επιλεγεί με την ψήφο του λαού, δηλαδή, κατά την φτωχή μου γνώμη έχει καταλάβει την εξουσία δικτατορικά, προσπαθεί να περάσει μέσω αυτού του ελεεινού και τρισάθλιου κοινοβουλίου να περνάει νόμους και αποφάσεις που ουδόλως συνάδουν με τον λόγο για τον οποίο συναθροίστηκε η συμμορία για να αρπάξει και τα υπολείμματα από το βιος όλων μας αλλά και της αξιοπρέπειάς μας!
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης (πιστεύω πως αν ζούσε ο Γεννηματάς αυτου του είδους τους φίλους θα τους είχε πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων) κατέθεσε για ψήφιση, σ' αυτό το αντρο του παράλογου και του οσφυοκαμπτισμού, σημεία και τέρατα:
Το τελευταίο που άκουσα ήταν το να μετατραπεί από κακούργημα σε πλημμέλημα η μεταφορά λαθρομεταναστών!
Εδώ γελάμε και μετά στήνουμε καρτέρι κι όπου πετύχουμε αυτόν το ανθρωπάκι, που τολμάει να είναι υπουργός δικαιοσύνης τον χειροτονούμε έως του σημείου να τηράει τον ουρανό ανάσκελα.
Και γελάμε γιατί ταυτόχρονα (να κινηθεί μπρε παιδί μου και λίγο η αγορά και οι μίζες) προχωράμε με βήμα ταχύ για το συρματόπλεγμα που θα στήσουμε για να μην περνάνε οι λαθρομετανάστες!
Ε, βέβαια... κανένας να μην διανοηθεί να περάσει από μόνος του από διάσελα... Θα πληρώνει στον έμπορο διακίνησης ανθρώπων και θα περνάει σαν κύριος, αφού το κάθαρμα που έχει βρει τον τρόπο να ρουφήξει το αίμα απελπισμένων ανθρώπων, ακόμα και να τον πιάσουν, μ' ένα απλό πλημμεληματάκι θα είναι και πάλι ελεύθερος να τα οικονομίσει!
Αιδώς και όνειδος χωρίς να διαφαίνεται πάτος όσο παραμένουν στην θέση τους αυτά τα εντεταλμένα, μικρά και υπάνθρωπα όντα!