Ευχολόγια-Ευχαριστίες

Έρρωσθε κι ευδαιμονείτε!!!
Ευχαριστώ φίλους και συμπορευτές για την επίσκεψη στο καταφύγιό μου. Συμβουλές, παραινέσεις, οδηγίες ευπρόσδεκτες.
Η μόνη αποδεκτή πίστη εδώ: "Η ακλόνητη πίστη μας σε μία πεποίθηση δημιουργεί ένα μοντέλο του κόσμου το οποίο μας προκαλεί νοητική δυσλειτουργία" (Mark Joyner). .
Παράκληση : οι απόψεις που θα μοιραστείτε εδώ οφείλουν ν' αντέχουν στην ευθύνη της γλωσσικής μας κληρονομιάς (: Λέξεις που ασεβούν πάνω σ' αυτήν την κληρονομιά είναι μη αποδεκτές). Η γλώσσα μας παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης διαθέσεων και συναισθημάτων οπότε θεωρώ θλιβερή ένδεια τη χρήση κακόηχων και μονότονων εκφράσεων. Δείτε το σαν μια προσωπική πρόκληση!

Η κυκλοφορία εδώ είναι ελεύθερη σε όσους ατενίζουν τον εαυτό τους και τους άλλους στα μάτια. Απαγορεύεται η είσοδος σε οσφυοκάμπτες, διαθέτοντες μυαλό δομημένο σε κουτιά-κελιά, απόλυτους. Καλοδεχούμενοι οι σεβόμενοι τον εαυτό τους (δηλ. οι χαμογελώντες από το βάθους καρδίας, νόησης, οι καλοδιάθετοι μέρα-νύχτα, οι διαθέτοντες το δάκρυ το λυτρωτικό, το γέλιο και ουχί το γελοίο. Οι σεβόμενοι ζώα, φυτά, γήινους, εξωγήινους, το κρύο, τη ζέστη, τη βροχή, το χιόνι, τη θάλασσα, το βουνό, τον κόκκο της άμμου.
Αν, όλως τυχαίως, έχετε και μια παθιασμένη σχέση με τα βιβλία θα περάσουμε καταπληκτικά!

Αναγνώστες

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Σε κανέναν να μην κοπεί το ρεύμα! Μια ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά σε κάθε συνεργείο της ΔΕΗ όπου τολμήσει να εμφανιστεί!

120 οι μέρες προθεσμίας για την πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ, άντε βρε να τις χιλιάσουν ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
Μπρε τι μεγαλόψυχοι είναι αυτοί οι χοντρόπετσοι χονδρέμποροι του Υπουργείου Ληστρικών (Οικονομικών!)
Αφού μέρες και τέρμενα μας βομβαρδίζουν για τις ουρές που πάνε να πληρώσουν το χαράτσι, τώρα εμφανίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 500.000 λογαριασμοί της ΔΕΗ που είναι απλέρωτοι!!!
Και επειδή είναι καλοδιάθετοι, λένε να μας δώσουν κι άλλο χρόνο να μαζεψουμε τις πενταροδεκάρες μας για να πάμε να τους τις ακουμπίσουμε! Άντε από 10, στο έκανα 80 αλλά επειδή είμαι μεγαλόθυμος στο πάω στις 120 μέρες για να τα βρεις και να τα δώσεις σ' εμάς τους φαγάνες αντί να δώσεις κάτι τις σ' αυτούς που λιμοκτονάνε δίπλα σου!
Δεν έχουν καταλάβει ότι στέρεψε το πουγκί αυτών που παρακολουθούν τις παπαγαλίνες και τους παπαγαλίνους στα ξεπουλημένα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης και τρομοκρατούνται αντί να εξοργιστούν, να βγουν έξω και όποιον πάρει ο χάρος!
Παρένθεση εδώ : Φαντάζεστε με το που έρχεται ο λογαριασμός, χαράτσι λέγεται, ΔΕΗ λέγεται, ΟΤΕ λέγεται, ΕΥΔΑΠ λέγεται, ΔΕΥΑΣ λέγεται, Φόρος λέγεται, να πηγαίνουμε με ένα δίκανο, με το μπαστούνι του παππού, με το μπλάστι της γιαγιάς στο ταμείο και να ρωτάμε τον ταμία : Πόσα θες; Κι όποιος τολμήσει να κάνει το παλικάρι, αντί να συνταχθεί με τον κοσμάκη, να τον πληρώνουμε σε είδος!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;
Σε κάθε μεριά, σε κάθε τόπο, υπάρχει μια μικρή ομάδα που σου φωνάζει μην πληρώνεις, είναι παράνομο! Ο νόμος είναι με το μέρος σου! Η ΔΕΗ δεν έχει το δικαίωμα να σου κόψει το ρεύμα εφόσον της πληρώνεις το αντίτιμο της κατανάλωσής σου! Είναι αθέτηση όρων της σύμβασης που υπέγραψες μαζί της!
ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!
ΞΥΠΝΑ! ΑΝ Σ' ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;
Άλλο καπέλο τώρα ότι μια ζωή προτιμούσες να βλέπεις τούρκικα σήριαλ και χαζοχαρούμενα πρωινάδικα αντί να ξεστραβωθείς και να μάθεις τι στην οργή λέει αυτό το ρημάδι το Σύνταγμα που φτιάχτηκε για να σε προστατεύει;
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ! Βγες απ' το καβούκι σου και δες τι γίνεται λίγο πιο κει.
Κόσμος καταφεύγει στα δικαστήρια και κερδίζει τις προσωρινές αποφάσεις μέχρι την ημερομηνία που ορίζεται η συζήτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα!
Τις κερδίζει γιατί είναι νόμιμο το αίτημα!
Καταφεύγουν ομαδικά οι άνθρωποι!
Στην Πετρούπολη κέρδισαν, στους Δελφούς κέρδισαν, στο Κιάτο, στο Ξυλόκαστρο ετοιμάζονται και καταθέτουν τις καταστάσεις τους!

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ καλεί τους τεχνικούς της να μην υποκύψουν στις πιέσεις της Διοίκησης και να μην εκτελέσουν καμία διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε φτωχούς και ανέργους.
ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!
ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥΣ:
Άμεση επικοινωνία με τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με τους εκπροσώπους των δήμων, των κομμάτων, των κάθε λογής οργανώσεων!
Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ:
"Φτιάξτε όλοι μαζί μια ανθρώπινη αλυσίδα κοινωνικής αλληλεγγύης έξω από το σπίτι κάθε φτωχού κι ανέργου".
Κι εγώ σας λέω:ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΛΙΧΤΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑΣ!
Στα χρόνια που ακόμα και την πρώτη νύχτα του γάμου κάθε σκλάβου την περνούσε η νύφη με τον αφέντη, κι αν τύχαινε να λείπει, με το πρωτοπαλίκαρό του για να μη χαθεί το έθιμο!
Στα χρόνια που οι άνθρωποι μπαίναν στη βιοπάλη από τα μικράτα τους μέχρι που να πεθάνουν, απ' το χάραμα ως το βράδυ, για μια μπουκιά ψωμί.
Στα χρόνια που όποιος απ' τους είλωτες αρρώσταινε ή θα γιατρευότανε ή θα ταξίδευε στον άλλο κόσμο μιας και μόνο οι αρχόντοι είχαν τον παρά να πληρώσουν τον γιατρό!
ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΙΧΤΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙΣ! ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ!
ΦΤΙΑΞ' ΤΗΝ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...
Τα νέα για τη ΔΕΗ και τις ενέργειες της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τις πήρα από
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112813100

Δεν υπάρχουν σχόλια: